Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

09 juni 2014

Tandheelkundige Kliniek Leiden

 
Flemingstraat 45 – 47, 2316 DC Leiden, T: 071 532 6996
Fijn om bij de tandarts te zijn!
Bij de Tandheelkundige Kliniek Leiden is het een verademing om naar binnen te lopen. Direct bij aankomst word je verrast door de huiskamersfeer en iedere bezoeker wordt verwelkomd met een warme glimlach. Het tandheelkundig team, onder leiding van (kinder)tandarts Ahmed Mokhtari, stelt alles in het werk om u op de beste manier van dienst te kunnen zijn.
Mokhtari is al tientallen jaren tandarts en heeft klinieken opgezet in Schiedam en Barendrecht. Sinds maart kunnen ook de inwoners van Leiden en omgeving gebruik maken van de professionele kwaliteiten van Mokhtari en zijn team. Bij hen kunt u niet alleen terecht voor tandheelkundige behandelingen, maar ook voor onder meer protheses, kindertandheelkunde, esthetische en restauratieve tandheelkunde. In de praktijk werken ook een tandtechnieker, mondhygiëniste en een implantoloog. U wordt dus altijd door de juiste expert geholpen, met een garantie van tien jaar voor bruggen en kronen.
Mokhtari is een warme persoonlijkheid en hij luistert altijd naar wat de patiënt wil. Hij vertelt: ‘Ik luister naar de patiënt, zodat hij of zij zich kan uiten en daarna gaan we een oplossing vinden voor het probleem.’ In bijna dertig jaar heeft Mokhtari veel ervaring opgedaan met ‘angstpatiënten’. De tandarts: ‘Ik doe het samen met de patiënt; eerst maken we een mondfoto, dan bespreken we de stand van zaken en bepalen we samen wat er gedaan kan worden en hoe.’
Nu al is duidelijk dat de mensvriendelijke manier waarmee Mokhtari en zijn team werken, succesvol is. Dankzij hen is het weer fijn om bij de tandarts te zijn! Voor meer informatie: www.tk-leiden.nl.