Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

27 mei 2014

Restaurant Alexander

 
Alexandrine Tinneplein 96 – 108, Leiden, T: 071 579 0216, W: www.alexander-leiden.nl
Het Chinese restaurant Alexander staat al zestien jaar bekend om haar heerlijke maaltijden, familiebuffetten, afhaal- en cateringservice. Tegenwoordig schittert het restaurant ook met de ‘fijne Chinese cuisine’, het shared dining en de wijn/spijsavonden.
De fijne Chinese cuisine is een lust voor de mond; de gasten kunnen kiezen uit allerlei kleine gerechtjes, die niet alleen heerlijk zijn, maar ook stijlvol. Keuzes kan gemaakt worden uit gerechten voor het voor-, tussen- en hoofdgerecht. Voor slechts 25 euro is dit een ervaring die u niet wilt missen! Probeer eens gerechten als ‘De geuren van de garnalen’ of ‘De draak van de Noordzee’. Aan alles is gedacht; van de naam tot aan de voortreffelijke voorbereiding.
Daarnaast introduceert Restaurant Alexander het ‘Shared dining menu’ (25,50 euro), dat vol zit met verrassende gerechten. Dit is de ultieme vorm van sociaal dineren, want de gasten aan tafel stellen gezamenlijk de bijzondere gerechten samen. Uiteraard heeft het restaurant voor ieder wat wils, variërend van vegetarische gerechten tot extra pittige maaltijden.
Ook verzorgt mede-eigenaresse Anja Hu met haar personeel de catering bij bijvoorbeeld tuinfeesten en verjaardagen. ‘Volgende maand staan we op Jazz Culinair in Voorschoten en kan genoten woren van onze culinaire hapjes.’ Inschrijven kan nu voor een wijn/spijsavond via: info@alexanderleiden.nl. ‘Like’ hen op Facebook om een cadeaubon van 25 euro te winnen: www.facebook.com/alexander.stevenshof.