Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

27 mei 2014

Soups & Salads

 
Elke ochtend vers gemaakt
Lange Mare 116, Leiden, T: 071 512 2952
De binnenstad is een culinair juweeltje rijker; op maandag 5 mei opende Soups & Salads officieel haar deuren en de zaak is een grote hit onder jonge gezinnen, studenten en werknemers van kantoren en winkels. Dit is namelijk dé plek om heerlijke verse soepen, salades en broodjes mee te nemen. Frans en zijn zoon Tijmen de Rooy hebben dit concept vervolmaakt en worden overweldigd door de enthousiaste reacties.
Iedere dag kunnen de klanten kiezen uit vijf soepen, die in de week gewisseld worden. Verwacht hier geen tomatensoep of groentensoep, maar culinaire verrassingen als zoete aardappelsoep, bloemkoolsoep of paddestoelensoep. Uiteraard mag iedereen gratis de vegetarische soepen, met eventueel een topping van vlees of vis, proeven voordat deze geserveerd wordt. Frans de Rooy vertelt, dat alle soepen vers bereid worden, met lokale producten. En als er ’s avonds soep overblijft, dan wordt dat in literpakken verkocht voor 8 euro; zo gaat niets verloren.
Het past allemaal in de duurzame winkel, waar ook de vers afgebakken broodjes en salades een lust voor de mond zijn. ‘Alles is hier vers en eerlijk; bij ons vind je geen plofkippen’, licht De Rooy toe, die ooit het cafe ‘Meneer Jansen’ had. Iedere dag komen steeds meer mensen langs om zo’n heerlijke soep, broodje of salade af te halen.
Een overheerlijke soep is al verkrijgbaar vanaf 3,75 euro. ‘Een gratis proefbekertje staat altijd voor u klaar!