Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

23 april 2014

Beste drogist van Nederland

Etos Luifelbaan
LEIDEN – Etos Luifelbaan is door de consumenten gekozen tot ‘Beste Drogist van Nederland 2014’. De zaak scoorde uitstekend op service, voordeel, vriendelijkheid, producten en sfeer in de winkel. Het is al de vierde keer dat Etos Luifelbaan deze prestigieuze prijs in de wacht sleept!
Eigenaresse Ellen van Rijn informeert: ‘We proberen steeds nieuwe producten te brengen voor onze klanten, zoals de Vitalia producten. Dit zijn handige hulpmiddelen voor de minder mobiele of oudere mens en degenen die gewrichtsklachten hebben. Niemand hoeft meer problemen te hebben met het openschroeven van potjes, het oppakken van dingen of het snijden van kaas. De Vitalia assistentiemiddelen maken het leven gemakkelijker en aangenamer.’
Ook de Superfood is populair: ‘Als je het als aanvulling gebruikt op je normale eten, zorgt het voor extra voeding: het zijn onbewerkte producten, die vitaminen, enzymen, eiwitten en mineralen bevatten.’ Nieuw is ook de Thalia-lijn: zeep op natuurlijke basis van arganolie,voor huid en haar. Deze zeep geeft een mooie stralende glans. Bovendien heeft Thalia een aantal haarverzorgende en huidverzogende producten. ‘Hiermee waant  u zich in Oosterse sferen!’
Kom dus langs bij Etos Luifelbaan, die overigens tijdens de driedaagse braderie ook met een marktkraam buiten staat. Doe dan mee aan het raad-en-win-spel en de ‘Goud geld actie’.  Bevrijdingsplein 98, www.facebook.com/etosluifelbaan.