Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 oktober 2014

Bruna Beunk

Nieuwe artikelen en veel aanbiedingen
Vijfmeiplein 39 te Leiden. W: www.bruna.nl
Bruna Beunk is in 18 jaar doorgegroeid van een boekhandel naar een fraaie cadeauwinkel. Een plek waar je luxere artikelen als Paperblanks notitieboekjes, de Leiden Weekkalender of andere verrassende cadeau´s kunt vinden.
Eigenaar Edwin Beunk laat enthousiast weten: ´We zitten al weer acht jaar in het nieuwbouwpand. We merken dat de trends elkaar steeds sneller opvolgen en daarom komen we steeds sneller met nieuwe producten. Hiermee haken we in op de wensen van de consument.´ Op dit moment zijn de kleurenboeken vol volwassenen razend populair. De boeken en agenda´s, waarin mensen hun eigen kunstwerken kunnen creeren, zijn bijna niet aan te slepen.  Ze komen in allerlei vormen en met voorbedrukte thema´s als bloemen of Zen.
Beunk informeert: ´De notitieboekjes worden enorm veel gebruikt als dagboekje voor vakanties en studenten schrijven er allerlei dingen in. Creatieve geesten benutten ze om innovatieve ideeèn die te binnen schieten, direct op te schrijven.´ U kunt dus voor alle artikelen die gerelateerd zijn aan de boekhandel binnen lopen bij Bruna Beunk.
De winkel heeft veel aanbiedingen en nieuwe artikelen, waaronder de jubileumeditie van de Leiden Weekkalender. Wat dacht u van het fraaie kinderboek: ´Een reis door de geschiedenis van Leiden in 18 verhalen´? Volg Bruna Beunk: www.facebook.com/brunabeunkleiden. Hun inruilkorting van 10% op een nieuw cartridge tegen inlevering van een oude cartridge.