Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 oktober 2014

De Wit Mode

Modieuze en heerlijk passende kleren
Vijfmeiplein 96 te Leiden, T: 071 528 8988, W: www.dewitmode.nl
Zelden waren de najaars- en wintercollecties van De Wit Mode zo bijzonder als dit jaar. Niet alleen wordt er gebruik gemaakt van inspirerende stoffen, ook zijn er ingeweven prints en prachtige glaskleuren. Heel bijzonder zijn de speciaal gevormde kragen, waarmee de draagster zichzelf onderscheidt.
Koen de Wit licht toe, dat de ware modegenietster gebruik maakt van veel kleuren, zoals nachtblauw, kobalt en camel. Maar ook paars, smaragd en warme kerrykleuren. Ook de kleren zelf zijn aan verandering onderhevig. De klassieke, statige, blazers met tricot worden steeds meer vervangen door superstretch blazertjes. De Wit weet wel waarom: ‘Deze blazertjes zitten als een tweede huid om je heen.’
Helemaal terug zijn weer de pantalons en jeans; niet alleen in klassiek blauw, maar in een brede verscheidenheid van kleuren. Daarnaast heeft De Wit Mode een brede collectie van winterjassen; van outdoor tot aan gekleed en van goretex tot aan all weather jassen.
De feestdagen naderen weer met rasse schreden, dus is dit hét moment om enkele nieuwe outfits uit te zoeken. De Wit: ‘Onze collecties kopen we zó in, dat de kleren bij elkaar passn. Bij ons vind je geen merkenwanden, maar meerdere merken in één vak. Zo kun je je eigen smaak volgen en verrassende en inspirerende keuzes maken. Hele generaties genieten van deze collecties met een ruime sortering van Joseph Ribkoff, Amania Mo en Ger Weber.’