Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

30 september 2015

Bedding Plaza: Als beste getest door de Consumentenbond

Meer dan 1.000 m2 aan woon- en slaapcomfort dankzij unieke samenwerking

NOORDWIJK – Het is alweer bijna drie jaar geleden dat Bedding Plaza zich aan de Hoofdstraat vestigde. Door het enorme succes bleek al snel dat er behoefte was aan uitbreiding. Het resultaat; nog meer keuze uit bedden en aanverwante artikelen. En het wordt alleen maar mooier, want Bedding Plaza gaat samenwerken met The Good Life, The Good Life Living en Lifestyle84. Deze op en top Noordwijkse bedrijven vullen elkaar perfect aan, zodat de klant in één oogopslag de hoogste kwaliteitsproducten voor de beste prijzen kan beleven.

Dat ondernemers op deze manier samenwerken kan een kleine revolutie genoemd worden. Woordvoerster Abigaël Jansen, die samen met haar broer Bedding Plaza runt, Nelleke Meiland, eigenaar van The Good Life en Ben Akkerman, eigenaar van The Good Life Living zijn de eersten die dat onderkennen. Allerlei kwaliteitsproducten aan woninginrichting, decoratie, kleding, maar ook kerstinrichting worden gecombineerd met de bedden. Zo krijgt de klant niet alleen bedden te zien, maar kunnen compleet gestoffeerde en gemeubileerde slaapkamers besteld worden. Alles is onder één dak te krijgen! Niet voor niets heeft Bedding Plaza de huisstijl aangepast; hierdoor heeft het pand een totaal nieuwe uitstraling.

Jansen: 'We hebben een aantal nieuwe en vakkundige stylistes van Lifestyle84 aangenomen die gratis bij de mensen thuis komen om hen te adviseren.' Ook Meiland biedt deze service met haar 25 jaar ervaring. De winkels en hun producten passen perfect bij elkaar. Zo heeft The Good Life een uitgebreide collectie van kleding uit het hoge segment, zoals Blueberry, Uggs en schoenen van het merk Toms. Prachtige handgemaakte kussens van Gaudi en Byboo, maar ook schitterende merken als Baobab en Eleonora zijn hier te vinden. In totaal kunnen de klanten genieten van meer dan 1.000 m2 aan woon- en slaapcomfort.

Jansen: 'Wat ook bijzonder interessant is, is dat de koper zelf een bed kan samenstellen. Met de diverse onderdelen naar eigen keuze. Maatwerk dus. Maar de service gaat bij Bedding Plaza nóg verder! Als de klant een bed bestelt en de beurs is even niet toereikend, dan kan het bed worden gereserveerd tot vier maanden na de aankoop. En aanbetalingen daar doet Bedding Plaza niet aan!' Voor de smalle beurs is er al een complete boxspring vanaf 399 euro, maar ook in het hogere Auping / Hästens of Cinderella segment nodigt de collectie uit tot aankoop. Want Bedding Plaza is zeker 50% goedkoper dan de traditionele beddenspeciaalzaken!

Akkerman en Jansen vertellen hoe de samenwerking is ontstaan: 'We kennen elkaar al heel lang. De idee is ontstaan dat we een totaalpakket willen leveren bij de mensen zelf. En dat we een conceptinrichting voor wonen en slapen kunnen realiseren. Door samen te werken ondersteunen we elkaar', zo stelt Akkerman. Ook zijn ze maatschappelijk betrokken. 'Voor ieder paar schoenen van Toms krijgt een kind in Afrika een nieuw paar schoenen. En Good Life Living zijn houten lijstjes te koop, die gemaakt zijn in de townships van Zuid-Afrika. Een groot percentage van de verkoopprijs gaat naar de verzorging van de kinderen in de sloppenwijken.'

Akkerman complimenteert Jansen over haar zaak: 'Jarenlang waren bedden nooit te betalen. Maar Bedding Plaza biedt superkwaliteit voor heel goede prijzen.' Jansen neemt het compliment lachend in ontvangst en vult aan: 'We hebben nu ook een compleet nieuwe showroom in het pand naast ons, waar we kinderbedden en bedden voor tienerkamers verkopen. Juist doordat we alles zelf fabriceren, is er geen tussenhandel en kunnen de prijzen voor onze bedden zo laag zijn. Laat u zich maar eens verrassen door onze nieuwe business class serie. Deze bedden zijn meer gestyleerd, maar voor een heel lage prijs. En met gratis bezorging in de regio.'


De samenwerking begint officieel op zaterdag 3 oktober. Die hele dag maken klanten van één van de samenwerkende winkels kans op twee VIP-arrangementen voor de voetbalwedstrijd Ajax – PSV van zondag 4 oktober. Ook in de winkels zelf worden de bezoekers verwelkomd met allerlei verrassingen en tussen 16:00 uur en 19:00 uur treedt ook DJ Tom Noppe nog eens op. Op alle geselecteerde artikelen krijgen de klanten maar liefst 10% korting. Voor meer informatie, zie ook de advertentie in deze krant.

Bedding Plaza, Hoofdstraat 14, 2202 GD Noordwijk, T: 071 361 5961, W: www.beddingplaza.eu.