Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

14 april 2016

Ruimtelijk zitcomfort bij Plug Meubelen

Door Joep Derksen

KATWIJK – Met de Cloak collectie van de Nederlandse fabrikant Havee heeft de kwaliteitszaak Plug Meubelen een nieuwe en vernieuwende serie modellen bij, die de klanten blij verrassen. In november introduceerde de meubelzaak deze modern ogende en heerlijk zittende fauteuils en banken en de reacties zijn alleen maar positief.

De Cloak collectie is helemaal ontworpen door architect Hans Daalder. En Peter Plug, eigenaar van Plug Meubelen, toont niet zonder gepaste trots de verschillende zitmeubelen. Zoals de 'SAND', een bank die uit één stuk gegoten lijkt. Direct daarnaast staat de 'SKY'; met scherpe, vernieuwende lijnen. Een bank waar je heerlijk in kunt zitten, hangen, liggen of slapen. En dan hebben we het nog niet eens over de CLOUD, PACIFIC, en STONE modellen!

Plug: 'Onze klanten zijn het er unaniem over eens; ze genieten van een uitstekend zitcomfort. Door de eigentijdse modellen, waarbij een hoofdrol is weggelegd voor licht en lucht, lijkt de woonkamer ineens veel groter geworden. We hebben hier banken, fauteuils, poefen en tafeltjes van de Cloak collectie.' De eigenaar bewaart het beste nieuws voor het laatst. 'De meubelen van de Cloak collectie zijn modulair op te bouwen. Dat wil zeggen, dat we de banken kunnen aanleveren, geheel naar de wens van de klant. U kunt kiezen of u de bank met of zonder armen danwel hoofdsteunen wilt hebben. Door de manier waarop de armen zijn bevestigd, lijkt het of ze zweven. Door de wijze van bevestiging, zijn deze armen supersterk.

En kwaliteit staat voorop bij de Cloak collectie. De meubelen zijn met wol uitgevoerd, wat het zitcomfort verder verhoogt. Of je nu lange of wat kortere benen hebt, de modellen zijn geschikt voor iedereen. Hoe dat kan? Plug lacht: 'We kunnen namelijk ook maataanpassingen uitvoeren!'


Voor meer informatie: Plug Meubelen, Ambachtsweg 3, 2222 AH Katwijk, T: 071 402 8046, W: www.plug-meubelen.nl.