Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

18 mei 2016

'We pakken uit met casual!'

BIG BOSS

Door Joep Derksen

KATWIJK – Ah, de zomer; het is de allermooiste tijd van het jaar. De zware, donkere winterkleding kan weer de kast in en wij mannen gaan weer voor de casual kleding. Van Big Boss, uiteraard, met heerlijk zittende polo's, korte broeken, zomerjacks, pantalons en overhemden (al dan niet met korte mouwen).

Natuurlijk kent iedereen Big Boss winkel waar de man allerlei soorten pakken kan kopen; in verschillende maten en van modern tot klassiek. Maar eigenaar Michael Koopmans laat enthousiast weten: 'Deze zomer pakken we uit met casual! En het is niet zo maar casual, maar smart casual. Onze klanten kunnen daardoor net iets gekleder en modieuzer voor de dag komen.'

Voor de gemiddelde man is het winkelen voor kleding nou niet echt het meest favoriete onderdeel van het jaar. Maar iedereen die bij Big Boss naar binnen loopt, kan in één keer klaar zijn, waar het gaat om het aanvullen van de kledingoutfit. Inderdaad; of het nu gaat om overhemden met korte mouwen, polo's, zomerjacks, mooie dunne truitjes, korte broeken of zomerpantalons; bij Big Boss is dit allemaal te vinden. En met een gigantische overdaad aan keuze; kijk maar eens op de website www.bigbossfashion.nl voor een overzicht van alle kleuren, dessins en patronen waar uit gekozen kan worden.

Bekende kwaliteitsmerken als Thomas Maine, Giordano, Selected, Stones en Baileys onderscheiden zich ook waar het gaat om de casual wear. Maar de eigenaar stelt, dat er veel meer is aan kleding,m dan alleen de merknaam. Koopmans informeert: 'We kopen niet in op merk, maar op stijl. De nette kwaliteit van de pakken trekken we ook door in onze casual kleding. De man van tegenwoordig wil niet meer met plakkaten en de eigen geboortedatum op zijn borst lopen.' Wie rondloopt in de ruime zaak van 400 m2, ziet dat niet alleen de kwaliteit uitstekend is, de prijzen zijn nog veel beter! Er is geen betere plek dan Big Boss om te ervaren dat je modieus gekleed de deur uit kunt lopen, nadat je hebt genoten van een geweldig aanbod waar het gaat om prijs en kwaliteit.

In de Nederlandse zomer is een zomerjack natuurlijk geen overbodige luxe. Big Boss heeft heel mooie aanbiedingen voor u; zie hiervoor de advertentie elders in dit magazine. En die fantastische aanbiedingen kunnen ook voor u beschikbaar zijn, waar het gaat om de polo's, dunne truien, korte broeken en pantalons.

Inderdaad, Big Boss heeft ook speciale zomerpantalons. Koopmans: 'We gebruiken dunne stoffen en lichte kleuren. En ook hebben we speciale maten voor de wat corpulentere man. Dat geldt niet alleen voor de pantalons overigens, maar ook voor de korte broeken.' De huidige klanten weten al, dat Big Boss een eigen atelier heeft, zodat broeken en pantalons ter plekke versteld kunnen worden. Terwijl de klant ondertussen geniet van een heerlijke verfrissende versnapering.

Ook als je wilt vooroplopen in de modetrends, moet je bij Big Boss zijn, zo laat de eigenaar weten. 'We hebben niet alleen effen broeken, maar ook pantalons met heel kleine werkjes en prints er in. Deze designs zijn compleet nieuw voor deze zomer.' En wat is de laatste kleurtrend op het modegebied voor de man? Koopmans lacht: 'Bij de herenmode maken kleuren helemaal niets uit, terwijl dit bij de dames wel belangrijk blijft. Wij hebben alle kleuren liggen in onze winkel. Weet u wat de beste kleurtrend is voor de man? De kleuren die deze man zelf het leukst vindt, want het zijn juist die kleuren die bij hem passen!'

En wat ook heel fijn is om te weten; klanten van Big Boss weten, dat de kleding die zij kopen, niet door een ander gedragen worden. Koopmans: 'Bij ons geldt voor de collectie: 'Op is op'. Als iets uit de collectie raakt, bestellen we daar een nieuw artikel voor terug. Dus loop je niet het gevaar dat je iemand met hetzelfde overhemd als jij tegenkomt op een verjaardag. Je hebt echt een exclusief kledingstuk.'


Big Boss, Voorstraat 50, Katwijk, T: 088 777 1560, W: www.bigbossfashion.nl