Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

23 december 2016

Heerlijk genieten bij Zilt

KATWIJK – Strandpaviljoen Zilt is een plek, waar je iedere dag van het jaar kunt genieten, van het mooiste dat Katwijk te bieden heeft. Hier kun je je ontspannen, weer opladen of heerlijk uit het dak gaan. Het eten en de gezelligheid staan centraal bij Zilt. Of het nu gaat om ontbijt, lunch of diner. Hebt u een feest(je)? Of het nu gaat om trouwen, een familiereünie of een bedrijfsuitje: bij Zilt wordt het een herinnering om nooit te vergeten!

Joep Derksen

Al was het maar vanwege de unieke combinatie van uitstekende service, zon, zee en zand. Het jaarrond gebouw op het prachtige zandstrand wordt gerund door vader Jan, moeder Cocky en de beide zonen Jan en Dirk Schipper. Strandpaviljoen Zilt is afgelopen april opengegaan en in feite is het een zusje van het al alom bekende Zeepaviljoen. Alles is er aan gedaan om van Zilt net zo'n succes te maken. Het moet gezegd: dat is uitstekend gelukt!

Dirk Schipper verklapt een deel van het geheim. 'Dit paviljoen staat op palen en we wilden met dit gebouw echt een 'paviljoengevoel' uitstralen. Daarom hebben we er voor gekozen om stoere grove spanten te plaatsen. Het is een mooie mix geworden van natuurlijke uitstraling en industrieel design. We hebben bij de inrichting veel gebruik gemaakt van hout, want hout is een natuurproduct en het geeft een natuurlijk en warm gevoel voor de bezoekers.'

Heel bijzonder is, dat Zilt in feite bestaat uit twee delen, die in spiegelbeeld van elkaar staan opgesteld. Zo kunnen er aan de ene kant van het pand bijvoorbeeld feesten, partijen of vergaderingen gehouden worden, terwijl aan de andere kant van het paviljoen de dagelijkse gasten genieten van de service en het strandgevoel. Dus er zijn twee bars en dubbele toiletgroepen.

Dat gevoel wordt ook versterkt, omdat Zilt er is voor iedere bezoeker. Schipper licht toe: 'Je hoeft hier niet in een driedelig kostuum naar binnen te komen. Zilt is er voor iedereen. We hebben hier ook twee open haarden neer gezet.' Die open haarden blijken enorm populair te zijn, want wie wil er nou niet kijken naar een knapperend haardvuur; of het nou tijdens een prettig gesprek is, of als je even stil wilt wegdromen bij de flakkerende vlammetjes?

Schipper vervolgt: 'We zijn gespecialiseerd in feesten en partijen. Of je hier nou wilt trouwen, een bedrijfsfeest wilt organiseren of huwelijken en jubilea wilt vieren. Met veel plezier en gemak organiseren we een gigantisch bedrijfsfeest, maar ook bent u welkom voor het houden van kleine feestjes, met bijvoorbeeld alleen maar een borreltje, hapje en drankje.' Meerdere bedrijven hebben Zilt ook al ontdekt als de ideale locatie om daar bedrijfspresentaties, lezingen en vergaderingen te houden.

Zilt is dus 365 dagen per jaar geopend en is goed bereikbaar, mede dankzij de parkeergarage met 670 plekken op steenworp afstand. Op zondag kunt u gratis parkeren in Katwijk. Bij Zilt ziet de menukaart ziet er ook geweldig uit. Of het nu gaat om het ontbijt (vanaf 09:00 uur 's ochtends), de lunch of het diner. Er is voor elk wat wils; of je nu een vleeseter, veganist of lactosegevoelige eter bent. Schipper: 'Wat wij belangrijk vinden is dat mensen hier een onvergetelijke ervaring hebben, of je hier komt dineren of een gigantisch feest houden. Wat het eten betreft, hebben we wisselende vis- en vleesgerechten. Onze menukaart gaat mee met de seizoenen, want we doen graag ons best voor de gasten.'


Voor meer informatie: Strandpaviljoen Zilt Katwijk, Boulevard Zeezijde 37 (recht tegenover de vuurtoren), 2225 BB Katwijk aan Zee, T: 071 407 4198, E: info@ziltstrand.nl, W: www.ziltstrand.nl.