Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

23 december 2016

Meer dan alleen een meubelzaak

Plug Meubelen viert 90-jarig bestaan

KATWIJK Plug Meubelen is veel meer dan alleen maar een meubelzaak. Hier krijgt iedere klant de waardering en aandacht die zij/hij verdient! Maar liefst 4.000 m2 aan totale wooninspiratie staan voor u klaar in de winkel aan de Ambachtsweg 3. En alle stijlen zijn er aanwezig; van lifestyle of klassiek tot trendy en modern! Een nieuwe inrichting is geweldig om te hebben, zeker omdat u bij Plug Meubelen gebruik kunt maken van de professionele en klantvriendelijke monteurs, die alle zorgen voor u weg nemen.

Joep Derksen

Eigenaar Peter Plug laat met gepaste trots weten, dat 2017 een bijzonder jaar is voor het bedrijf. In mei is het namelijk precies 90 jaar geleden, dat Plug's opa de zaak begon. 'Door het jaar heen gaan we hier veel aandacht aan besteden!', aldus Plug. Hoewel Plug Meubelen dus een lange historie heeft, is het bedrijf nog altijd leidend, waar het gaat om nieuwe ontwikkelingen. Zoals het computerprogramma Navigram. Hiermee kan het interieur ingetekend worden in de betreffende huiskamer van de consument. Plug: 'We merken, dat dit heel goed aankomt bij onze klanten!'

Met de Cloak collectie van de Nederlandse fabrikant Havee heeft de kwaliteitszaak Plug Meubelen er ook een vernieuwende serie modellen bij, die de klanten positief verrassen. Deze modern ogende en heerlijk zittende fauteuils en banken leiden tot veel positieve reacties. De Cloak collectie is helemaal ontworpen door architect Hans Daalder. Plug toont de verschillende zitmeubelen. Zoals de 'SAND'; een bank die uit één stuk gegoten lijkt. Direct daarnaast staat de 'SKY'; met scherpe, vernieuwende lijnen. Een bank waar je heerlijk in kunt zitten, hangen, liggen of slapen. Plug: 'En dan hebben we het nog niet eens over de CLOUD, PACIFIC, en STONE modellen!' Hij vervolgt: 'Onze klanten zijn het er unaniem over eens; ze genieten van een uitstekend zitcomfort. Door de eigentijdse modellen, waarbij een hoofdrol is weggelegd voor licht en lucht, lijkt de woonkamer ineens veel groter geworden. We hebben hier banken, fauteuils, poefen en tafeltjes van de Cloak collectie.'

Plug Meubelen is een echte Totaalinrichter. Dat komt onder meer naar voren, omdat onder het dak van de meubelzaak ook keukens worden verkocht. Dat is ideaal voor mensen, die hun eigen woning eens flink onder handen willen nemen, want ze kunnen voor al hun wensen op één plek zijn. Menig bezoeker van de winkel wordt prettig verrast door de vernieuwende meubelen; of het nu de zwevende wandmeubelen zijn of de met waterdamp en halogeenlampen 'brandende' haard. Een ingenieus systeem, waarbij je de sfeer van de open haard krijgt, zonder gebruik van hout of gas.

Loop verder naar achteren door de zaak en ervaar wat er allemaal mogelijk is voor uw woning op het gebied van zitmeubelen, salontafels, eethoeken en slaapkamers. En dan hebben we het nog niet eens over de verlichtingsstudio, karpetstudio, maar ook de vloerenafdeling en de raamdecoratieafdeling. Service staat op nummer één bij Plug Meubelen. Desgewenst komen medewerkers bij u thuis langs om te meten en te plaatsen. Bij de aankoop van meubelen ontvangen de klanten het advies en de 3D impressie helemaal gratis. Ook het bezorgen en plaatsen van de meubelen is voor alle klanten in de regio absoluut zonder kosten!

Maar het allermooist is nog, dat dit familiebedrijf alleen maar oog heeft voor de wensen van de mensen. 'U moet zich thuis voelen in uw eigen huis', is het motto van Plug Meubelen. Een prachtige visie, waar het personeel zich iedere dag 100% voor inzet!


Voor meer informatie: Plug Meubelen, Ambachtsweg 3, 2222 AH Katwijk, T: 071 402 8046, W: www.plug-meubelen.nl.