Van der Hulst Catering & Kookstudio: Groepsleden koken zelf, serveren uit en vertellen
Paul: ‘Ik wilde een keuken met een open functie: de groepen die komen zijn mensen die elkaar kennen: vriendengroepen, collega’s of bijvoorbeeld familieleden die een feestje vieren. Als de gasten zelf willen koken, dan verdeel ik ze in groepjes van twee of drie personen en iedereen maakt een stukje van het menu. Men krijgt een schort om en mag het gemaakte zelf uitserveren en vertellen wat en hoe ze het gedaan hebben.’
Naast de Kookstudio heeft Paul ook een eigen cateringbedrijf, dat voor allerlei activiteiten ingezet kan worden: van het simpelweg afleveren van een buffetje, tot het volledig organiseren van een partij voor 250 personen bij een bedrijf. Paul en zijn team regelen dan alles: drank, serviesgoed, tafels, personeel, et cetera.
De Catering en Kookstudio gebruikt alleen verse ingrediënten: ‘Je proeft het verschil tussen echt vers en eten uit het pakje’. Dat vindt Paul ook het mooie aan koken: ‘Je probeert uit het niets wat te maken dat lekker is. De leukste uitdaging is om met veelgebruikte gerechten iets speciaals te maken.’ Nadere informatie: Van der Hulst Catering & Kookstudio, Heereweg 206, 2161 BP Lisse, T: 0252 416 465, E: info@vanderhulstcatering.nl, W: www.vanderhulstcatering.nl
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home