Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 oktober 2006

Van der Hulst Catering & Kookstudio: Groepsleden koken zelf, serveren uit en vertellen

Lisse - Midden in het centrum van Lisse, vlakbij het Vierkant, heeft Paul van der Hulst vorige maand een Kookstudio geopend. Groepen van acht tot twaalf personen kunnen zelf komen koken, waarbij Paul (33) zijn kennis en ervaring deelt met zijn gasten. Maar ook als de mensen lekker aan tafel willen zitten en kijken hoe Paul kookt, kan dat perfect door de volledig open keuken.

Paul: ‘Ik wilde een keuken met een open functie: de groepen die komen zijn mensen die elkaar kennen: vriendengroepen, collega’s of bijvoorbeeld familieleden die een feestje vieren. Als de gasten zelf willen koken, dan verdeel ik ze in groepjes van twee of drie personen en iedereen maakt een stukje van het menu. Men krijgt een schort om en mag het gemaakte zelf uitserveren en vertellen wat en hoe ze het gedaan hebben.’

Naast de Kookstudio heeft Paul ook een eigen cateringbedrijf, dat voor allerlei activiteiten ingezet kan worden: van het simpelweg afleveren van een buffetje, tot het volledig organiseren van een partij voor 250 personen bij een bedrijf. Paul en zijn team regelen dan alles: drank, serviesgoed, tafels, personeel, et cetera.

De Catering en Kookstudio gebruikt alleen verse ingrediënten: ‘Je proeft het verschil tussen echt vers en eten uit het pakje’. Dat vindt Paul ook het mooie aan koken: ‘Je probeert uit het niets wat te maken dat lekker is. De leukste uitdaging is om met veelgebruikte gerechten iets speciaals te maken.’ Nadere informatie: Van der Hulst Catering & Kookstudio, Heereweg 206, 2161 BP Lisse, T: 0252 416 465, E:
info@vanderhulstcatering.nl, W: www.vanderhulstcatering.nl