Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

09 april 2007

IJvents: Luchtkussens, sky-dancers & sky-tubes voor feesten en evenementen


Voorhout – Een echt gat in de markt werd door Carla en Peter IJsselmuiden ontdekt in 2005. Wanneer ouders een kinderfeestje wilden organiseren was het heel lastig om een springkussen te huren. Vaak moesten lange afstanden gereden worden om zo’n luchtkasteel op te halen, waarna het geheel ’s avonds weer teruggebracht moest worden. Nergens in de Duin- en Bollenstreek leverde een bedrijf springkussens, maar in oktober 2005 werd IJvents opgericht.

“De ontwikkelingen gaan razendsnel”, zo vertelt Carla. “We zijn begonnen met de verhuur van vier springkussens en hebben nu al zes exemplaren. De kussens zijn leverbaar in de vormen van een kasteel, zeewereld, formule 1, jungle, clown en cars. De kussens zijn leverbaar vanaf een omtrek van 4 x 5 meter. We zijn streng, want de locatie waar de springkussens staan, moet veilig zijn, ver verwijderd van grintbakken, hekwerken en afdakjes. Ook moet te allen tijde een volwassene toezicht houden.” Overigens wordt geen enkel luchtkussen aangeschaft door IJvents, zonder dat de kinderen Tjeerd (8) en Jelle (4) het exemplaar persoonlijk getest hebben.

Daarnaast bieden we ook sky-dancers en sky-tubes aan, tot een hoogte van tien meter. Dit zijn echte eyecatchers voor feesten, evenementen, strandfeesten en beurzen.” Een echt unique selling point is het feit dat de producten zeer betaalbaar zijn voor particulieren en verenigingen.

Voetbalclubs

De markten waarin IJvents opereert, zijn zeer gevarieerd. Zo kan het bedrijf gerenommeerde ondernemingen als Akzo Nobel, Panorama Tulipland en evenementenhallen tot haar klantenkring rekenen. Maar daarnaast gaat IJvents vanaf eind februari speciale skydance-poppen leveren aan voetbalclubs. Deze grote poppen worden met lucht in beweging gebracht en zijn in de clubkleuren samengesteld, met alles erop en eraan.

Carla is dolenthousiast over haar bedrijf en wat ze mag doen: “Het is ontzettend gaaf om in dit vak te zitten. Je komt op partijtjes en feestjes waar het helemaal gezellig is en wordt omringd door juichende kinderen die ongeduldig wachten tot het springkussen klaar is om in gebruik genomen te worden. Springkussens zijn natuurlijk een zomerartikel, maar de sky-dancers en sky-tubes zijn het hele jaar door inzetbaar. Ook bieden we opblaasbare Abraham’s, Sarah’s en ooievaren tot wel vier meter hoog aan. Sinds kort kunnen onze klanten ook de IJvents Versierpakketten bestellen, vol met versieringen, cadeautjes, deurborden en wat al niet meer.”

Voor meer informatie: IJvents, Engelselaan 20, 2215 RH Voorhout, T: 0252 220 312, E:
info@ijvents.nl, W: www.ijvents.nl.

1 Comments:

At 12:12 p.m., Blogger Unknown said...

Wilt u zelf een skytube of skydancer aanschaffen, dan bent u bij http://www.airlusion.nl aan het goede adres. De goedkoopste producent van skytubes, skydancers en Flyguy's

 

Een reactie posten

<< Home