Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

12 juli 2007

Kampioen van Bollenstreek kan drie maanden genieten van hottub

STREEK – Piet van Tol (45) behaalde op zondag 1 juli de zesde plek in de triatlon van Noordwijkerhout. Een prima prestatie natuurlijk, maar daarmee was hij ook de eerste in het kampioenschap van de beste triatlonner van de Bollenstreek. Nu kan Piet tot 1 oktober genieten van een echte Coastline Hottub in zijn tuin.

door Joep Derksen

Piet is voorzitter van de Triatlonvereniging De Bollenstreek (TVB) en hij traint iedere week: Vier keer per week loopt hij hard, hij fietst wekelijks drie keer en gaat tussendoor ook nog eens twee keer zwemmen. “Juist de combinatie van de drie sporten maakt het leuk”, zo vertelt Piet. “In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is triatlon helemaal niet zo zwaar, zeker niet als je deze sport puur als recreant beoefent. En de triatlonners onderling gaan ook lekker met elkaar om: er hangt altijd een goede sfeer.”

Op woensdag 4 juli kwam een kraan aanrijden in de straat van de familie van Tol. De hottub werd in de tuin getakeld en medewerkers van Coastline zetten de gehele hottub op. Na een opwarmtijd van een dag was de hottub klaar om in gebruik te nemen en het hele gezin nam een spreekwoordelijke duik.

Piet’s vrouw Ragonda en hun kinderen Anne en Twan genieten met volle teugen van de hottub, waarvan het water een aangename temperatuur heeft van 37 graden. “Al mijn vriendjes en vriendinnetjes komen deze week langs”, glundert Anne.