Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 september 2007

Tapas-Bar Restaurant Bodega-Bodega: vier jaar volop plezier in Lisse

LISSE – Tapas – Bar Restaurant Bodega-Bodega is al vier jaar een Spaanse verrassing in het centrum van Lisse. Met meer dan 50 verschillende tapasgerechten op de kaart, kunnen de gasten iedere keer wat nieuws proeven: of het nu vis, vlees, of vegetarisch is. Geroemd wordt Bodega-Bodega ook om de lekker relaxte sfeer, of zoals bedrijfsleidster Angelique Michailidis zegt: ‘Onpersoonlijk vind ik niet leuk werken’.

Bodega betekent sherrykelder in het Spaans. Zeven dagen per week is de Tapas – Bar Restaurant vanaf 17:00 uur geopend, waarbij de gasten verwend worden met continue wisselende dagmenu’s en weekmenu’s. Vanaf oktober kan genoten worden van wekelijks variërende tapasmenu’s. ‘In verband met ons vierjarig bestaan houden we speciale acties in de tweede week van september. Dit onderstreept dat we na vier jaar nog steeds volop lol hebben in Lisse.’

Diner
In Lisse is de zaak ingeslagen als een bom, zo legt ze uit: ‘Al vier jaar bezoeken veel mensen ons etablissement en komen ook de vaste gasten regelmatig terug. Ook worden op de begane grond en eerste verdieping feestjes, familiereünies en bruiloften gevierd. Het maakt niet uit waarom je hier komt, want wij bieden alles aan: een hapje, drankje of een uitgebreid diner. Dit jaar hebben we een aantal grote buitenfeesten gehad: we verzorgen namelijk ook bruiloften, feesten en partijen en kunnen gemakkelijk 150 gasten kwijt. Met onze grote variatie aan gerechten en de menukaarten die op www.bodega-bodega.nl te vinden zijn, is een reservering snel gemaakt. Bekijk deze website maar eens en je ziet dat de mensen hier niet alleen tapa’s moeten eten, want we hebben een grote variatie in allerlei gerechten. Met z’n tweeën of met meerderen kun je een fijne avond hebben en goed eten en drinken. Onze gasten komen in een zuidelijke sfeer en krijgen het heerlijke vakantiegevoel.

Feesten
Ze vervolgt: ‘De gezamenlijke ondernemers op ’t Vierkant organiseren op 21 september een groot feest waar de bekende band Aldeliefste optreedt. Dit soort feesten willen we vaker gaan organiseren. In ieder geval kunnen mensen vanaf oktober kennis maken met de livemuziek die bij ons in afwisselende weekenden te beluisteren is. Onze gasten blijven terugkomen en dat is fijn. Regelmatig hebben we ook speciale acties, waarbij we kortingen weggeven. Kijk hiervoor ook elders in dit Witte Weekblad, want ik laat er niets over los.

Zoals gezegd is Bodega-Bodega geopend vanaf 5 uur ’s middags en de keuken sluit pas om 10 uur ’s avonds. Maar als het mooi weer is, gaat het tapa’s bar restaurant ook eerder open. Iedereen kan gewoon binnenlopen, maar tafels kunnen ook gereserveerd worden via:
www.bodega-bodega.nl of telefonisch. ‘Het is met name verstandig om te reserveren voor grotere groepen of speciale arrangementen, of je nu een bedrijfsborrel, bruiloft, feest of verjaardag viert.’

Ze zegt: ‘Bij tapa’s kan je alles drinken, of het nu witte, rode of rosé wijn is. Iedereen komt bij Bodega-Bodega, of je nu klein of groot, oud of jong bent. Kinderen zijn ook welkom en voor hen hebben we speciale voorzieningen en kindermenu’s die de jongsten zelf kunnen samenstellen.

Tapas – Bar Restaurant Bodega-Bodega, Heereweg 227 Lisse, T: 0252 413 720, W:
www.bodega-bodega.nl.