Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

04 september 2008

Nieuwe ontwikkelingen voor eigenaar Tutti-A-Tavola

VOORHOUT – De meeste klanten zijn deze week al op de hoogte gesteld, maar voor andere mensen zal het als een donderslag bij heldere hemel overkomen: Italiaanse delicatessenwinkel Tutti-A-Tavola stopt eind februari 2009 met haar Italiaanse activiteiten. Eigenaren Bert en Kristèl Pilaszek hebben na rijp beraad besloten ruimte te creëren voor nieuwe ondernemingsactiviteiten.

Tutti-A-Tavola is zeker een begrip bij Teylingers die genieten van Italiaanse eersteklas producten. Alleen de beste Italiaanse producten, wijnen, huisgemaakte maaltijden en huisgemaakte salades kunnen hier verkregen worden. “De komende zes maanden zijn zeker geen afbouwtijd gezien de acties die op stapel staan”, laat Pilaszek weten.

“We hebben een heel activiteitenprogramma en onze eersteklas producten en service blijven topprioriteit. In de komende maanden gaan we schitteren; vanaf volgende week vindt u bij ons een hoedenexpositie van Marcello’s hoedenmode uit Noordwijk en met de kermis zorgen we voor een compleet Italiaans terras met ijscokar, om maar een paar dingen te noemen.”

Betekent de beëindiging van de zaak in de huidige vorm nu het einde van Pilaszek’s werkzame leven? “Absoluut niet! Het ondernemerschap blijft jeuken. Het pand aan de Herenstraat 12 komt weer te huur, maar wat ik ga doen houd ik nog even voor mezelf. Dat er iets nieuws op stapel staat, kan ik je garanderen!” Is de sluiting van Tutti-A-Tavola in de huidige vorm een gemis voor Voorhout? “Er zal niet snel een zaak als deze terugkomen, maar je kunt niet zeggen dat het een gemis voor Voorhout is, aangezien 60% van de Voorhouters hier nog nooit zijn geweest. Het zal wel een gemis zijn voor onze vele vaste klanten.”