Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.000 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

04 februari 2009

Afscheid Tutti-A-Tavola met een lach

VOORHOUT – Het was al enkele maanden bekend, maar op zaterdag 14 februari sluit Tutti-A-Tavola voor de laatste keer haar deuren. Eigenaar Bert Pilaszek nodigt al zijn klanten uit om nog eenmaal langs te komen: “Valentijnsdag is de dag van de liefde. Wij zijn verliefde op onze producten die wij al meer dan drie jaar verkocht hebben. Op deze dag willen wij, als afscheid, u nog eenmaal laten proeven. Onze winkel wordt een proeflokaal met heerlijke producten. De verse Pasta serveren wij gratis, andere lekkernijen tegen vriendelijke prijzen.”
Hij vervolgt: “Hebt u ook zin in een dag Trattoria Tutti-A-Tavola: een gezellige samenkomst voor vrienden en winkelende relaties? Vanaf 12.00 uur kunt u komen proeven en gezellig met ons kletsen over de afgelopen drie jaar. We hebben heerlijke pasta’s, kazen, salami, wijnen en anti-pasti. Kom gerust binnen, het moet geen afscheid worden met een traan maar met een lach.”