Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 september 2009

Jubileum in teken van Ronald Mc Donaldhuis

VOORHOUT – Sinds 4 september heeft Thea Hoogervorst elke week een fiets verloot onder de nieuwe aanmeldingen. Van 28 september tot 4 oktober wordt elke dag een nieuwe fiets weggeven aan de huidige leden. Het 25-jarig jubileum wordt zondag 4 oktober uitgebreid gevierd.

Thea Hoogervorst: “We gaan vier keer een uur spinnen en de deelnemers wordt gevraagd om een bijdrage te geven aan het Ronald Mc Donaldhuis. Ook geven we twee uur Zumba en twee keer een uur Bodybalance, waarbij yogaoefeningen gecombineerd worden met spierversterkende en ontspanningsoefeningen. Bij ieder oefenuur verloten we een fiets: dat zijn dus nog eens acht fietsen in totaal.”

Ze vervolgt: “Wij hebben onze leden opgeroepen om op eigen initiatief sponsorgeld op te halen. Dus verloten we ook een jaarabonnement Gold Card ter waarde van 490 euro voor diegene die het meeste geld heeft opgehaald voor het Ronald Mc Donaldhuis.”
Ook voor de kinderen is er zondag 4 oktober veel te doen bij Sport & Fitness Thea Hoogervorst aan de Nijverheidsweg 2. Zo zijn er springkussens en wordt de jeugd geschminkt.