Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

17 september 2009

“Onze schoonheid zit van binnen”

Hotel Astoria werkt samen met Azzurro Wellness Center

NOORDWIJK – Het vermaarde hotel Astoria staat al tientallen jaren bekend om haar gastvrijheid en goede service. In de loop der jaren heeft Astoria verschillende verbouwingen uitgevoerd, waardoor de gasten gebruik kunnen maken van onder meer elf nieuwe kamers en twee conferentiezalen. Dankzij een samenwerkingsovereenkomst met het Azzurro Wellness Center kunnen de gasten vanaf 27 oktober ook gebruik maken van faciliteiten als een zwembad, sauna, fitness, tennis en een putting green.

Door Joep Derksen

Hotel Astoria is al jaren een familiebedrijf. De huidige eigenaar, Nico Stokman, kocht het hotel in 2006 van zijn vader die het op zijn beurt in 1986 van de nog altijd bekende heer Balk overnam. Sinds die tijd kan hotel Astoria dankzij enkele verbouwingen bogen op allerlei extra faciliteiten. Dankzij de conferentiezalen kunnen bijeenkomsten gehouden worden voor vergaderingen waarbij tot 35 mensen aanwezig zijn. Astoria biedt hierbij ook verschillende arrangementen aan, al dan niet aangevuld met lunch, diner en overnachtingen.

Stokman informeert: “In het zomerseizoen overnachten uiteraard veel toeristen in ons hotel. Voor de wintermaanden richten we ons daarnaast op de zakelijke overnachtingen, conferenties en cursussen die hier kunnen plaatsvinden. Dankzij onze nieuwe huisstijl en vernieuwd logo willen we op conferentiegebied stevig aan de weg timmeren. Daarnaast worden in de wintermaanden veel feestjes als verjaardagen, bruiloften, diners en bridgedrives gehouden. Ook onze samenwerking met het Azzurro Wellness Center, dat op 27 oktober open gaat, biedt veel extra’s aan onze gasten. Zij mogen namelijk gratis gebruik maken van de faciliteiten van Azzurro, dat hemelsbreed slechts op 75 meter van ons hotel ligt.”

Bijtanken

En wie na al het zwemmen, tennissen, squashen of fitnessen even wil ontspannen kan in hotel Astoria genieten van de befaamde 3-gangen diners of overnachten in de ruime kamers van viersterrenkwaliteit in dit driesterrenhotel. Stokman: “Op onze kamers kunt u lekker tot rust komen en even bijtanken. En voor de interne mens; probeer eens ons bordjesdiner, dat is nouvelle cuisine op de Astoriamanier. U kunt dan genieten van een staand diner met om de zoveel tijd een nieuw bordje met gerechten, variërend van meerdere voorgerechten, met daarop aansluitend vis, vlees en dessert. De schoonheid van hotel Astoria zit van binnen: kom het proeven!”
Voor meer informatie: Hotel Astoria, Emmaweg 13, 2202 CP Noordwijk, T: 071 361 0014, E: info@hotelastoria.nl, W: www.hotelastoria.nl.