Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

23 september 2009

Martin Gaus opent shop in shop

Holtman’s Dierenspeciaalzaak viert 15-jarig bestaan

SASSENHEIM – De beroemde dierenanimator, -psycholoog en –trainer Martin Gaus opende een speciale afdeling met producten bij Holtman’s Dierenspeciaalzaak. De eigenaren Jolanda en Dolf Holtman genoten samen met hun dochter Sharona en het personeel van de aanwezigheid van deze televisiester, die de uitbreiding van het merk Royal Canin met het doorknippen van een lintje officieel maakte.

Door Joep Derksen

Gaus toonde zijn bekende enthousiasme. Nadat hij vijf minuten in de winkel was, riep hij tegen de eigenaren: “Kom op jongens, laten we die officiële handeling even doen.” Vlak voordat hij het lintje doorknipte liet Gaus onder meer weten: “Vanaf nu heeft Holtman’s Dierenspeciaalzaak met de Royal Canin productenlijn een shop in een shop. Tot nog toe heb ik 35 shop in shops geopend en 200 winkels in totaal en er is nog nooit een winkel failliet gegaan!”

Dolf Holtman was trots op de samenwerking met Royal Canin: “We hebben het assortiment volledig uitgebreid en zijn overcompleet. Het is een fantastisch product; zo heeft Royal Canin een rasspecifieke lijn, dus speciale brokken voor boksers, chihuahua’s, Duitse dogs, enzovoort. We vieren vandaag ook dat onze zaak 15 jaar bestaat en daarom krijgen deze zaterdag alle klanten een cadeautje. Dat varieert van knaagknabbeltjes voor een konijn tot een kluifje of een slaapkussen.”

Nu Gaus hier in Sassenheim is, kan hij wellicht vertellen of hij weer terug komt op televisie met een eigen programma? Hij bevestigt dat hier plannen voor zijn: “We zijn bezig met een pilot voor een Natte Neuzen-programma. De onderhandelingen hierover lopen met Royal Canin en andere organisaties. Er is echter een kleine tegenslag, want een van de partijen waar Royal Canin mee sprak is het bedrijf The Entertainment Group van Marco Borsato” (dat aan de rand van een faillissement staat – JD). De dierenanimator beëindigt het gesprek en zegt vervolgens opgewekt tegen Jolanda en Dolf Holtman: “Zo, en nu ga ik even door jullie winkel heen lopen!”
Holtman’s Dierenspeciaalzaak en de complete productenreeks van Royal Canin zijn te vinden op de Hoofdstraat 177 in Sassenheim.