Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

06 oktober 2009

Gefelicitaart!

VOORHOUT – Dertig kinderen mochten donderdag 1 oktober een ballon met een adreskaartje in de vorm van een vlaai oplaten om te vieren dat Limburgia Voorhout haar deuren opende. De kinderen van Martijn en Yvonne Ketz, Milan (5) en Karlijn (9), hadden hun klasgenootjes meegenomen om de winkel officieel te openen met het doorknippen van een rood lint.

Martijn Ketz liet weten: “Nu gaat het echt gebeuren. Je leeft zo naar het moment van de opening toe. Nu is het zover en de mensen lopen gelijk achter elkaar naar binnen. Dat geeft ons veel adrenaline. Wij zijn een Limburgse vlaaienspecialiteitenzaak met ruim 70 soorten Limburgse vlaaien. Ook op het gebied van dieetproducten hebben we keuzes. Daarnaast verkopen we heerlijke Belgische pralines en in de zomer Italiaans schepijs.” Voor een moment van rust kunnen de gastklanten in een frisklassieke huiselijke ambiance genieten van de fijne koffietafeltjes voor een goede ambachtelijke koffie van Mocca d’Or.
Limburgia Voorhout, Herenstraat 54 in Voorhout. T: 0252 211 987.