Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

06 oktober 2009

www.bollenstreekgids.nl

De startpagina van de regio

NOORDWIJKERHOUT – Met de internetsite
www.bollenstreekgids.nl kan de zoekende Bollenstreker voortaan alle informatie vinden over de bedrijven, gemeenten, historie, aanbiedingen en evenementen. Twee maanden geleden ging deze site in de lucht en nu al krijgt www.bollenstreekgids.nl een almaar stijgend bezoekersaantal.

Door Joep Derksen
De initiatiefnemers Ilonka Schouten-Brouwer en Marcel van Dam hebben al honderden uren gestoken in het opzetten en bijhouden van de website, die speciaal is opgezet voor alle Bollenstrekers. Natuurlijk zijn er landelijke websites die een telefoonnummer van een bedrijf kan geven, maar dan moet je je als aanvrager van deze informatie door een hele riedel aan organisaties door het hele land heen werken. Ook beperken deze sites zich slechts tot één wijze van dienstverlening, terwijl de bollenstreekgids.nl een compleet pakket aan diensten levert.

Er moet de komende maanden nog veel gedaan worden, maar uiteindelijk zal op deze internetsite informatie staan over alle bedrijven van de Bollenstreek, inclusief links naar webpagina’s en, tegen een kleine vergoeding, logo’s en banners. Schouten-Brouwer: “We hebben een speciale actie. De eerste 15 bedrijven die zich aanmelden voor een advertentiepakket, krijgen een jaar lang een gratis vermelding op de website.”

Van Dam laat weten: “Met deze regiogids willen we niet alleen alle informatie over verenigingen, bedrijven, scholen en veel meer, op een rijtje zetten. Ook willen we al het moois uit de Bollenstreek in kaart brengen. De mensen zoeken vaak te ver, terwijl deze regio zoveel moois te bieden heeft. Ons doel is dus in feite om een totaal plaatje van de Bollenstreek en omgeving te geven. Dat is niet alleen handig voor de mensen uit deze streek, maar ook ideaal voor mensen die meer over de prachtige Bollenstreek te weten willen komen.”

Schouten-Brouwer: “Voor de consument wordt het een zeer informatieve site, waar ze gemakkelijk een bedrijf, instelling of informatie over gemeentes kunnen vinden. Ook worden kortingsbonnen en leuke tips aangeboden. We willen dat
www.bollenstreekgids.nl de startpagina van deze regio wordt.”


Voor meer informatie: www.bollenstreekgids.nl. Over vragen met betrekking tot adverteren: info@bollenstreekgids.nl.

Naschrift: In 2012 is de Site Bollenstreekgids.nl overgenomen en onder een ander concept verder gegaan. Ilonka Schouten-Brouwer en Marcel van Dam hebben toen de site met wat richtlijnen overgedragen aan nieuwe initiatiefnemers en zijn beide wat anders gaan doen.