Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

14 oktober 2009

Raad het aantal ballen

NOORDWIJK – Het raden van het juiste aantal golfballen dat in een superbokaal zit, levert de Krups Dolce Gusto koffiemachine met speciaal capsulesysteem als prijs op. Expert de Lange heeft deze actie opgezet om te vieren dat mede-eigenaar Peter de Lange een golftoernooi heeft gewonnen.

De Lange informeert: “De vierde editie van het Expert Golfkampioenschap had 42 deelnemers en ik won met 38 stablefortpunten de Piet Meyer Wisseltrofee.” Hij wil de klanten laten meedelen in de vreugde: “Ik heb deze superbokaal gevuld met golfballetjes. De klant die raadt hoeveel golfballen hier in zitten, wint de Dolce Gusto ter waarde van 99 euro. De Expert-actie loopt tot en met zaterdag 31 oktober.”