Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

16 november 2010

"Izakaya Sushi levert verse kwaliteitssushi bij u thuis"

NOORDWIJK – Ben Teske is tot nog toe vooral bekend van zijn voormalige viswinkel Fish Company, maar de komende jaren zal hij met zijn nieuwe bedrijf Izakaya Sushi ongetwijfeld furore maken in de Bollenstreek. Teske is na opheffing van de Fish Company verder gaan ondernemen met Izakaya Beurs- en congrescatering en het pachten van de Jhr. Geversbaan.

Door Joep Derksen

“In de winkel maakten we iedere vrijdag en zaterdag honderden sushi en nadat de winkel opgeheven was bleven de mensen mij vragen of ik nog wel met sushi door zou gaan. Vanwege mijn andere activiteiten kon ik niet direct aan deze vraag voldoen. Nu is het moment daar en heb ik het bedrijf Izakaya Sushi opgericht”, laat Teske weten.

“Bij Izakaya Sushi staat de kwaliteit voorop. Onze sushi, met de uitgebalanceerde Japanse sushi rijst als basis, zijn kleine Japanse kunstwerkjes waarin uitsluitend topproducten verwerkt worden. We zijn van start gegaan met een basisassortiment met een keuze uit 12 verschillende sushi. Specifieke wensen kunnen overigens altijd tijdens het bestellen doorgegeven worden. Pas nadat een bestelling bij ons binnenkomt wordt de sushi gemaakt, vervolgens zorgvuldig verpakt en daarna op de afgesproken tijd thuis bezorgd.”

Voor uw bestelling of meer informatie kunt u dagelijks bellen met: Izakaya Sushi, 06 145 45 986, of via internet
www.izakaya.nu. De sushi en sashimi worden geleverd met sojasaus, wasabi en eetstokjes. Levering op vrijdag en zaterdag vanaf 10 stuks en op overige dagen vanaf 50 stuks. Bezorgtijden zijn tussen 17:00 uur en 19:00 uur. Bestellen via www.thuisbezorgd.nl kan ook op vrijdag en zaterdag. Teske: “Wij leveren in Noordwijk, Noordwijkerhout en Voorhout.”