Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

23 november 2010

“Sushi maken is handwerk”

NOORDWIJK – “Sushi eten is een belevenis. Ik zorg ervoor door alleen gebruik te maken van verse producten dat de sushi er fantastisch uit ziet en heerlijk smaakt.” Ben Teske, eigenaar van het recent opgerichte bedrijf Izakaya Sushi, spreekt met passie over de van oorsprong kleine Japanse kunstwerkjes. Eindelijk hebben de inwoners van Noordwijk, Noordwijkerhout en Voorhout de mogelijkheid om topkwaliteit sushi thuis te laten bezorgen.

Door Joep Derksen

Enkele jaren geleden werd wellicht gedacht dat sushi eten een modeverschijnsel is, maar de in zeewier gerolde rijst met vis- en vegetarische producten, blijkt zich definitief in de Nederlandse smaakbeleving te hebben gevestigd. “Sushi leent zich voor grenzeloze creativiteit”, informeert Teske. Wij gebruiken uitsluitend de beste Japanse rijst en kakelverse ingrediënten. Pas op het moment dat de bestelling binnenkomt wordt de sushi gemaakt. Sushi is een dagvers product en de tijd tussen produceren en consumeren moet zo kort mogelijk zijn.”

Teske geeft ook workshops sushi maken: “ Ik wil mijn passie voor de sushi op andere mensen overbrengen. Creatief culinair omgaan met pure producten, het combineren van smaken, kleuren, vormgeven en snijden. Sushi maak je handmatig en dat zie je in het eindresultaat.”

Voor uw bestelling of meer informatie kunt u dagelijks bellen met: Izakaya Sushi, 06 1454 5986, of via internet
www.izakaya.nu. De sushi en sashimi worden geleverd met sojasaus, wasabi en eetstokjes. Levering op vrijdag en zaterdag vanaf 10 stuks en levering op overige dagen vanaf 50 stuks. Bezorgtijden zijn tussen 17:00 uur en 19:00 uur. Op vrijdag en zaterdag kunt u ook bestellen via www.thuisbezorgd.nl. Teske: “Wij leveren in Noordwijk, Noordwijkerhout en Voorhout.”