“Sushi maken is handwerk”
Door Joep Derksen
Enkele jaren geleden werd wellicht gedacht dat sushi eten een modeverschijnsel is, maar de in zeewier gerolde rijst met vis- en vegetarische producten, blijkt zich definitief in de Nederlandse smaakbeleving te hebben gevestigd. “Sushi leent zich voor grenzeloze creativiteit”, informeert Teske. Wij gebruiken uitsluitend de beste Japanse rijst en kakelverse ingrediënten. Pas op het moment dat de bestelling binnenkomt wordt de sushi gemaakt. Sushi is een dagvers product en de tijd tussen produceren en consumeren moet zo kort mogelijk zijn.”
Teske geeft ook workshops sushi maken: “ Ik wil mijn passie voor de sushi op andere mensen overbrengen. Creatief culinair omgaan met pure producten, het combineren van smaken, kleuren, vormgeven en snijden. Sushi maak je handmatig en dat zie je in het eindresultaat.”
Voor uw bestelling of meer informatie kunt u dagelijks bellen met: Izakaya Sushi, 06 1454 5986, of via internet www.izakaya.nu. De sushi en sashimi worden geleverd met sojasaus, wasabi en eetstokjes. Levering op vrijdag en zaterdag vanaf 10 stuks en levering op overige dagen vanaf 50 stuks. Bezorgtijden zijn tussen 17:00 uur en 19:00 uur. Op vrijdag en zaterdag kunt u ook bestellen via www.thuisbezorgd.nl. Teske: “Wij leveren in Noordwijk, Noordwijkerhout en Voorhout.”
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home