Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

01 december 2010

Huismerken en kortingen bij Pet's Place

OEGSTGEEST – Wie op zoek is naar het meest ruime assortiment in honden- en kattenvoeding, maar ook knaag- en vogelvoeding, doet er goed aan om naar Pet’s Place in de Irislaan 65 te gaan. Een bezoek aan deze winkel is een ervaring op zich; het knaagdiereneiland en het twee meter grote tropisch aquarium hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht voor jong en oud.

De ervaren bedrijfsleidster Bettina van der Plas kan de klanten op ieder dierenaspect adviseren. Eigenaars Martin en Saskia Verhagen zijn razend enthousiast over de nieuwste Pet’s Place vestiging die zaterdag 30 oktober jongstleden is geopend. ‘We hebben hier een ruime keuze aan allerhande dierenvoeding en dierenbenodigdheden. Mochten er zaken niet voorradig zijn, dan beschikken we over ultrakorte levertijden. Onze goede service uit zich onder meer in de kwaliteit van het personeel en de ruime parkeermogelijkheden.’

De winkel heeft een kleine verbouwing ondergaan, waardoor het knaagdiereneiland met alle soorten knaagdieren erop, volledig tot zijn recht komt. Geïnteresseerden in vrolijke fluiters als tropische vogelsoorten en parkieten, zijn bij Pet’s Place ook aan het goede adres. Verhagen: ‘Deze week hebben we een hartstikke leuke aanbieding; we geven 20% korting op alle grootverpakkingen van hondenvoer (vanaf 7,5 kilogram) en kattenvoeding (vanaf 4 kilogram). Die megakorting geldt voor het hele assortiment.’

De komende maanden breidt Pet’s Place haar assortiment uit met enkele honderden producten van het eigen huismerk. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld knaagdierensnacks, halsbanden en halslijnen en honden- en kattenvoeding. ‘We voeren dit in alle facetten in, zodat we marktleider in het huismerkassortiment worden’, besluit Verhagen vol trots.
Voor meer informatie: Pet’s Place, Irislaan 65, 2343 CG Oegstgeest, T: 071 528 3553, W: www.petsplace.nl. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 18:00 uur en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.