Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

09 maart 2011

‘Top kwaliteit voor de laagste internetprijzen’

S & F Design Sanitair en Natuursteen

LEIDEN – In het huidige internettijdperk is de kritische consument niet alleen op zoek naar de beste kwaliteit sanitair, tegels en natuursteenproducten, maar moet het ook voor de laagste prijzen te koop zijn. Maar krijg je ook wat de internetbedrijven voorspiegelen? S & F Design Sanitair en Natuursteen kan haar kwaliteitsproducten door samenwerking met andere ondernemingen tegen de laagste prijzen aanbieden. En de consument kan de producten met eigen ogen bekijken in de prachtige showroom aan de Hoge Rijndijk 94G.

Eigenaar Hans de Snoo legt het succesvolle Sanikoopconcept uit: ‘Naast de bekende A-merken als Sphinx, Villeroy & Boch en Grohe, importeren we vloeren, wandtegels en natuursteen uit België, Italië, Turkije, India en China. We bieden op de website www.sanikoop.nl de top tien van meest populaire badkamers- en tegelproducten aan, die gegarandeerd de laagste prijzen van Nederland hebben.’

Juist door een bezoek aan de showroom, kunnen de klanten zich volledig laten informeren over hun aankoop. De grote collectie aan natuurstenen wanden en vloeren, maar ook custom-made wastafelbladen, dorpels en vensterbanken tonen de keur aan mogelijkheden aan om een nieuwe badkamer te hebben, speciaal ingericht naar de eigen wensen. De Snoo: ‘Door de combinatie van de eigen import en een werkplaats kunnen wij onze producten aanbieden tegen gunstige prijzen.’

‘We zijn geen internetwinkel, maar maken wel gebruik van internetprijzen. Onze ervaren verkopers geven u graag deskundig advies en denken graag mee met uw verbouwplannen. Indien gewenst kunnen wij ook de installatie voor u organiseren’, aldus de eigenaar. Wie snel is, kan gebruik maken van de speciale aanbieding: een inloopdouche in verschillende maten tot 1.20 meter, mét veiligheidsglas van een centimeter dik, voor slechts 249 euro.

Voor meer informatie: S & F Design Sanitair en Natuursteen, Hoge Rijndijk 94G, 2313 KL Leiden, T: 071 512 0081, E: info@senfbad.nl, W: www.senfbad.nl.