Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

21 december 2010

Prins Bernhardstraat wordt Anton Pieckstraat

NOORDWIJK – Al jaren staat de Prins Bernhardstraat bekend als het enige winkelcentrum in de Duin- en Bollenstreek, dat volledig bestaat uit speciaalzaken. In dit pittoreske laantje zijn geen grootgrutters of winkelmolochen, maar vriendelijke en eerlijke winkeliers, bij wie de klant op de eerste plaats komt.

Speciaal voor de kerstweken slaan deze winkeliers de handen ineen om de Prins Bernhardstraat om te toveren in een Anton Pieckstraat, die de bezoekers doet denken dat ze tweehonderd jaar terug in de tijd gaan. Sonja Hogenbirk, eigenaar van Hip & Kids, vertelt hierover: ‘De gemeente zorgt in onze straat niet voor leuke kerstverlichting, dus doen we het zelf. De sfeer tussen de winkeliers is helemaal goed en we staan voor elkaar klaar.’

Hoewel er flink aan de wegen wordt gewerkt, is de Prins Bernhardstraat goed bereikbaar voor alle bezoekers, met prima toegangswegen als de Oude Zeeweg en de Huis ter Duinstraat. De vele vaste klanten weten het al lang, maar diegenen die zichzelf verrassen met een eerste bezoek aan het winkelcentrum, krijgen te maken met een prettige schok: hier kan het winkelend publiek maar liefst twee uur lang gratis parkeren!

Hogenbirk: ‘Alle winkeliers, zoals Chocolaterie / Patisserie George Vis, bruin- en witgoedzaak Jaap Faase en Kees & Marja Groentespecialisten hebben speciale kerstaanbiedingen. Zo biedt Hip & Kids 50% korting op alle dames- en kinderkleding. Bezoek vooral de nieuwe winkel Brocante aan Zee: het is de nieuwste aanwinst in de Prins Bernhardstraat en een extra parel voor het mooiste winkelcentrum van de Bollenstreek!’

Juist door de combinatie aan speciaalzaken in allerlei verschillende sectoren is er van alles te verkrijgen in de Prins Bernhardstraat: meer nog dan in de gemiddelde supermarkt. Een bekend familiebedrijf is bijvoorbeeld Jaap Faase, waar alle bekende merken voor bruin- en witgoed te verkrijgen zijn. Wie behoefte heeft aan nieuwe computerartikelen of een upgrade van de huidige soft- en hardware, kan het beste naar Computerstore. Neem dan tegelijk de (werk)kleding mee, want die wordt geheel gereinigd bij de nabijgelegen stomerij/wasserij.

Vergeet dan absoluut niet om bij Brocante Aan Zee binnen te stappen: voor een compleet overzicht van nostalgische interieurartikelen, van kasten tot kaarsenstandaarden. Het naastgelegen Cleanstore is een bedrijf dat consumenten adviseert over het reinigen van het interieur, maar ze bieden ook aan strandpaviljoens totaalpakketten van onderhoud en reiniging aan.Bent u hardhorend? Ga bij Schoonenberg gehoorapparatuur langs. Na het plaatsen van het juiste gehoorapparaat hoort u de vogels weer fluiten in de prachtige bomen die aan weerszijden van de heringerichte Prins Bernhardstraat staan. Bij het RSB Uitzendbureau kunnen werkzoekenden of herintredende ouders kijken naar dat ene perfecte baantje. Tijdens het speuren naar zo’n werkplek, geniet dan van het vele fruit van Kees – Marja groenteboer of de heerlijkheden van George Vis Chocolaterie / Patisserie.
En wie na enkele uren shoppen voldaan maar uitgeput naar huis wil gaan, doet er goed aan eerst nog even bij de Mitra slijterij naar binnen te stappen, voor een welverdiende versnapering. Of boek een afspraak bij Fysiotherapie aan Zee, om de been- en armspieren even goed los te masseren.