Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

21 december 2010

Fijne Kerst met heerlijke vleesgerechten

NOORDWIJK – Keurslagerij Krijn van der Bent zorgt er dit jaar voor dat niemand last hoeft te hebben van kerststress. Met een uitgebreide selectie aan vleesproducten biedt de keurslager dé oplossing voor de eeuwenoude vraag: ‘Wat eten we met Kerst?’

Regelmatig wint Krijn van der Bent en zijn team prijzen voor hun producten en tijdens het kerstdiner is natuurlijk alleen het beste goed genoeg. De afgelopen weken is het hele team van de keurslager continue in de weer geweest om de mooiste en lekkerste vleesproducten uit binnen- en buitenland aan te kunnen bieden.

Van der Bent laat trots weten: ‘We hebben rundvlees van onze eigen Noordwijkse koeien. Het vlees hebben we zo’n zes weken gerijpt, om tijdens de kerstdagen de beste smaak te realiseren.’ Hij somt op: ‘Wat dacht u er daarnaast van om te genieten van Italiaanse Parmaham, Panchetta of Mortadella? Of probeer eens de Parmezaanse cervelaat, truffelsalami of luchtgedroogde rauwe ham!’

En dan heeft Van der Bent nog niet eens de kalfsragout, miniquiche, hamtaart of gevulde kerstkalkoen genoemd. Loopt het water u al in de mond? Van der Bent heeft nog veel meer in petto: “Ga lekker gourmetten, mixed grillen met of zonder wild of geniet van onze huisgemaakte Kerstham; met gratis beenhamsaus!’
Elders in het Witte Weekblad kan de bestellijst tot en met woensdag 22 december voor alle vleesbestellingen ingevuld worden. De openingstijden van keurslagerij Krijn van der Bent aan de Kerkstraat 50 zijn: zondag 19 december (kerstmarkt) van 12:00 uur tot 17:00 uur, maandag 20 december tot en met donderdag 23 december van 08:00 uur tot 20:00 uur en vrijdag 24 december van 07:00 uur tot 16:00 uur. Voor meer informatie: www.vanderbent.keurslager.nl.