Fijne Kerst met heerlijke vleesgerechten
Regelmatig wint Krijn van der Bent en zijn team prijzen voor hun producten en tijdens het kerstdiner is natuurlijk alleen het beste goed genoeg. De afgelopen weken is het hele team van de keurslager continue in de weer geweest om de mooiste en lekkerste vleesproducten uit binnen- en buitenland aan te kunnen bieden.
Van der Bent laat trots weten: ‘We hebben rundvlees van onze eigen Noordwijkse koeien. Het vlees hebben we zo’n zes weken gerijpt, om tijdens de kerstdagen de beste smaak te realiseren.’ Hij somt op: ‘Wat dacht u er daarnaast van om te genieten van Italiaanse Parmaham, Panchetta of Mortadella? Of probeer eens de Parmezaanse cervelaat, truffelsalami of luchtgedroogde rauwe ham!’
En dan heeft Van der Bent nog niet eens de kalfsragout, miniquiche, hamtaart of gevulde kerstkalkoen genoemd. Loopt het water u al in de mond? Van der Bent heeft nog veel meer in petto: “Ga lekker gourmetten, mixed grillen met of zonder wild of geniet van onze huisgemaakte Kerstham; met gratis beenhamsaus!’
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home