Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

02 juni 2011

ALV van KCL

LISSE – Het was goed toeven tijdens de Algemene Ledenvergadering van de KCL (Koop Centrum Lisse) op dinsdag 17 mei in het pand van Global Impression. Tijdens de bijeenkomst liet het bestuur van de KCL weten zich te willen inzetten om een tweede ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen te behalen. De aanwezige ondernemers werd opgeroepen alles in het werk te stellen om hier hun medewerking aan te verlenen.

In het jaar 2010 lagen de inkomsten van de KCL met 41.863,91 euro fors lager dan de verwachtte 56.000 euro. Daartegenover stond een totaal uitgavenpatroon van 48.014,30 euro. De KCL, met 87 bedrijfsleden, heeft een roerig jaar achter de rug, zo liet Martijn Tibboel, vice-voorzitter weten. Momenteel is het bestuur op zoek naar een nieuwe voorzitter. Zijn / haar kenmerken moeten zijn: ‘enthousiast, representatief en in staat om goed in het openbaar te kunnen spreken. Verder moet de voorzitter veel gevoel hebben met (de wensen van) de leden van de vereniging, medebestuursleden weten te motiveren en opkomen voor de belangen van de leden.’ Tevens staan er nog twee vacatures open voor penningmeester en notulist van Alverha-KCL.