Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

09 maart 2011

Voorjaarsstunt bij het Broekenhuis

LEIDEN – Al meer dan veertig jaar is het Broekenhuis een begrip in Leiden. Hier kan iedere man, ongeacht zijn postuur of leeftijd, terecht voor zijn klassieke pantalons, jeans en casual broeken. Maar ook heeft het Broekenhuis stijlvolle jacks, colberts, overhemden, dassen en toebehoren. En met 2.000 broeken in alle maten van 44 tot en met 70 ¼ valt er bij het Broekenhuis echt wat te kiezen!

Eigenaar Hans van riet en verkoper Marcel Laurier staan iedere dag klaar om hun klanten met raad en daad bij te staan. Dankzij hun uitgebreide kennis van het vak is het een groot genot om het Broekenhuis te bezoeken. Daarnaast is dit de enige locatie in heel Leiden waar je terecht kunt voor de kostuums van Humberto Tan: en de nieuwe collectie is net binnen.

De Duke broeken zijn een fenomeen, evenals de Wolcord ribbroek en de kreukvrije Terlenka broek. ‘Maar daarnaast hebben we ook andere bekende merken’, benadrukt Van Riet. ‘Voor al onze producten geldt: als uw maat er niet bij is, dan wordt deze in ons eigen atelier speciaal voor u gemaakt.’ De man met meer dan veertig jaar ervaring geeft een tip voor het herkennen van kwalitatief goede herenkleding: ‘Kijk naar het binnenwerk; daar staat of valt de kwaliteit mee. Onze pakken die we voor 99 euro aanbieden zijn net zo super afgewerkt als de rest van de collectie.’

De winter ligt zo goed als achter ons en om het aankomende voorjaar te vieren, heeft het Broekenhuis een voorjaarsstunt opgezet: De komende weken zijn de Falabella kostuums te koop voor slechts 99,95 euro (van 179,95 euro). En dan gaat het om de nieuwe collectie! Bovendien krijgt de klant bij aankoop van twee broeken een Shirtland overhemd cadeau.’ Uitstekende service met de beste prijzen; deze combinatie bestaat nog steeds: bij het Broekenhuis.

Voor meer informatie: Het Broekenhuis, Haarlemmerstraat 188, 2312 GH Leiden, T: 071 513 3786, W: www.broekenhuisleiden.nl.