Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

09 maart 2011

“Aanmelden zonder entreegeld”

Geen wachtlijsten bij LTV de Merenwijk

LEIDEN – Nu liggen de banen er nog rustig bij, maar op 1 april gaat het tennisseizoen vol van start. LTV de Merenwijk is de beste locatie om het komende jaar sportief in te vullen: met acht gravelbanen en een geweldige entourage is het een waar genot om hier met een racket tegen de tennisballen te slaan.

Voorzitter Cok Zevenhoven zet zich samen met onder meer medebestuursleden Ingeborg Versprille, Kitty Verwoerd en Richard Binnekamp in om het de leden naar de zin te maken. Het is voor hen overduidelijk waarom LTV de Merenwijk de beste tennisvereniging van Leiden en de wijde omgeving is. Zevenhoven somt op: “We hebben ruim zeshonderd leden en acht banen; hierdoor kunnen onze leden vrijwel altijd spelen op het moment dat ze willen. Ook organiseren we veel toernooien en activiteiten door het jaar heen.” Dit soort evenementen stimuleert het verenigingsgevoel bij de leden, beamen de vier.

LTV De Merenwijk bestaat dit jaar 35 jaar en om dit te vieren kunnen mensen die het tennissen (weer) op willen pakken gebruik maken van een unieke aanbieding. “We hebben geen wachtlijst en vragen geen entreegeld. Bovendien hanteren we een instaptarief, zodat de eerstejaars spelers voor een aantrekkelijk bedrag kunnen kennismaken met de sport en met de vereniging”, aldus de voorzitter. Het instaptarief is inderdaad bijzonder gunstig geprijsd: 100 euro voor senioren en 70 euro voor junioren.

De tennisvereniging heeft een hoog sociaal karakter, maar er wordt ook op hoog niveau gespeeld. Er zijn 38 competitieteams, waarbij het eerste mix team en het eerste herenteam in de 2e klasse uitkomen. Daarnaast is er de interne competitie voor diegenen die het liefst op het eigen niveau willen uitkomen. De jeugd krijgt continue een goede begeleiding, mede dankzij de jeugdcommissie en de jeugdtrainers, waarbij de talenten die gekozen worden voor de selectiejeugd extra aandacht krijgen.

Versprille besluit: “Tennis is bij uitstek een gezinssport. Wat is er nu leuker dan pa en ma die met hun kinderen komen tennissen? Uiteraard zijn ook individuen die zich aanmelden van harte welkom.” Alle nieuwe leden worden uitgenodigd voor de introductieavond, waarbij ze veel informatie over de vereniging te weten komen en alvast andere leden leren kennen.

Vrijdag 8 april organiseert de tennisvereniging vanaf 20:00 uur de introductieavond. Tot en met dat moment kunnen nieuwe leden zich inschrijven. Voor meer informatie: LTV de Merenwijk, Merendonk 173, 2301 DA Leiden, T: 071 531 2845, E: ledenltv@casema.nl of W: www.ltvdemerenwijk.nl.