Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

23 maart 2011

Uniek kledingassortiment bij Van Uffelen

SASSENHEIM – Met een spetterende modeshow werd donderdag 10 maart het officiële startschot gegeven voor Van Uffelen dames- en herenmode. Gedurende enkele weken werd het pand, waar voorheen Melman Mode was gevestigd, flink verbouwd. Het zeer ervaren team zal de modebewuste consument de komende jaren met raad en daad bijstaan.

Ruim 150 mensen bezochten de openingsmodeshow, waarin de nieuwste merken en meest stijlvolle outfits getoond werden. Duidelijk is dat het komende voorjaar de combinatiekleuren blauw-wit heel trendy zijn, maar ook aardekleuren en het klassieke wit worden de komende maanden populair; de kleding wordt lentefris.

Bij Van Uffelen, die met deze nieuwste winkel haar twaalfde vestiging in de randstad heeft geopend, zullen zowel vrouwen als mannen slagen in hun zoektocht naar de perfecte kleding. Want vaak kijken dames niet alleen naar kleding voor zichzelf, maar ook voor hun partner. En als dat in dezelfde winkel kan, is dat gewoon ideaal! ‘Het vloeroppervlak is flink uitgebreid en het assortiment is uniek voor de hele regio’, zo laat manager Ellen Disseldorp weten.

Van Uffelen heeft nieuwe merken als Fila, Opus en Object voor meisjes van 18 jaar en ouder, maar uiteraard ook de klassiekers als Frank Walder en Gerry Weber. Populair zijn ook Summum, Expresso, Sylver, Josephine en Gaaistra. De heren kunnen kiezen uit kostuums van Enzo, Van Geel en Carl Gross of vrijetijdskleding van Vanguard, State of Art en Jack & Jones. Deze maand staat bol van de openingsacties: dames krijgen een mooie linnen sjaal cadeau bij de aankoop van een leren jasje of suède blazertje. En als heren een jack kopen, krijgen ze een paraplu erbij. Bovendien ontvangt iedere klant dubbele punten met 50 punten bonus voor het nieuwe spaarsysteem, dat garant staat voor nog meer korting.

Voor meer informatie: Van Uffelen dames- en herenmode, Hoofdstraat 244 in Sassenheim. T: 0252 532 620, W: www.van-uffelen-mode.nl.