Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

10 juni 2011

Baalbergen is beste boekverkoper

NOORDWIJK – Martha Baalbergen is de beste boekverkoper van het jaar. Zij kreeg woensdag 8 juni de ‘Albert Hogeveen Bokaal 2011’ uitgereikt. Momenteel siert het beeldje de boekenzaak op, die enkele maanden geleden flink gerenoveerd is.

Over de prijs laat Baalbergen weten: ‘Het is inderdaad een prijs die gerelateerd is aan de persoon. Ik ben het gezicht van de winkel, maar we doen het met z’n allen.’ Waarom heeft ze de prijs gewonnen? ‘Vanwege daadkracht, ook in moeilijke tijden en het feit dat ik ondernemend ben. In onze boekhandel is altijd wat te doen. We zijn niet voor niks verbouwd en groter geworden; als je achter de toonbank blijft staan, red je het niet.’