Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

06 juli 2011

Bestelling, plaatsing en service ineen

ZOETERWOUDE-RIJNDIJK – Al bijna een kwart eeuw specialiseert het bedrijf Van der Hulst zich in het opmeten, fabriceren en plaatsen van kunststof kozijnen. De kwalitatief hoogwaardige Rehau-profielen voldoen aan de strengste NEN-normen en worden vervaardigd in de eigen fabriek in de Grote Polder te Zoeterwoude.

Sinds januari zwaait Darco de Vos de scepter in deze kwaliteitsonderneming. Hij was al vijftien jaar klant en werd razend enthousiast over het bedrijf en haar producten. De vorige eigenaar Bert van der Hulst droeg dan ook in vol vertrouwen de fabriek over.
‘We maken een heel mooi product en plaatsen het met de grootst mogelijk zorg bij de mensen thuis’, informeert De Vos. ‘Kunststof kozijnen zijn niet alleen goedkoper en beter voor het milieu dan tropisch hardhout, ze sluiten ook mooier en zijn in alle kleuren en soorten te krijgen.’

Alle bestelde kozijnen worden custom-made geleverd en geplaatst. ‘Als de klant belt, maak ik een afspraak en bespreek ik wat de wensen zijn; in principe kan alles. Ook geven we, indien gewenst advies. Een naar binnen of naar buiten draaiend raam kan vanuit decoratief of architectonisch perspectief een wereld van verschil zijn.’

Door de jaren heen hebben particulieren uit Hazerswoude, Zoeterwoude, Leiden, maar ook Voorschoten, Leiderdorp en Oegstgeest de kwaliteitsonderneming ontdekt. Deze zomer heeft Van der Hulst kunststof kozijnen een speciale aanbieding: bij ieder draaikiepraam krijgt de klant een inklemhor cadeau. Hebt u liever een dakkapel?; Ook hiervoor moet u bij Van der Hulst kunststof kozijnen wezen!

Voor meer informatie: Van der Hulst kunststof kozijnen, Produktieweg 28 te Zoeterwoude-Rijndijk. T: 071 541 5137, E: info@vdhulstkunststofkozijnen.nl, W: www.vdhulstkunststofkozijnen.nl.