Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

27 juli 2011

Mammoet Rijwielen is meer dan alleen fietsen

DEN HAAG – Diverse racefietsmerken die met een inruilkorting tot en met 25% worden verkocht. Met deze bijzondere actie viert Mammoet Rijwielen niet alleen de Tour de France, ook haar 25-jarig jubileum.

Eigenaar Ben Ludovici is een fervent fietser en volger van de Tour de France. ‘Tijdens dit grootste wielerevenement van de wereld hebben wij een Summersale. Bij de aanschaf van diverse racefietsmerken, zoals Trek, Bianchi, Scott en Ghost, kunnen de oude fietsen worden ingeleverd tot en met 25% van de oude adviesprijs. Het moet een redelijke, dus verkoopbare fiets zijn; de waarde is niet belangrijk.’ Deze week is het zeker aantrekkelijk om bij Mammoet Rijwielen binnen te lopen, want deze zaak beschikt over de tourkleding van bijna alle teams die meedoen aan de Tour. Dus niet alleen Rabobank en Vacance Soleil, maar ook Quick-Step en Omega Pharma-Lotto, om maar enkele te noemen.

Soms kopen mensen een fiets via het internet, maar vaak komen zij bedrogen uit. Hierin ligt een absolute meerwaarde voor Mammoet Rijwielen, informeert Ludovici. ‘We zijn gecertificeerd Bovag-dealer, met vier sterren. We voldoen dus aan de strengste voorwaarden en zijn een erkend servicebedrijf met gediplomeerde monteurs en een groeiende werkplaats. Als wij een fiets verkopen, gaat deze 100% rijklaar mee. Dat is een service die je niet via internet krijgt; daarin onderscheiden we ons.’

Het bedrijf heeft echter wel een website, www.mammoet.nl, waarop een compleet overzicht te vinden is van al hetgeen te verkrijgen is. Elektrische fietsen, mountainbikes, kinderfietsen, stadsfietsen, hybride fietsen, maar ook vakantiefietsen. Dat zijn speciale lichtgewicht exemplaren die bij uitstek geschikt zijn voor de ware kilometervreters, met bagagedragers en tassen voor en/of achter. Mocht een fiets na verloop van tijd niet meer optimaal functioneren, dan zorgt Mammoet Rijwielen ervoor dat deze gerepareerd kan worden.

Ludovici besluit: ‘Het hele jaar door hebben we partijaanbiedingen en dat kan van alles zijn. Momenteel hebben we een heleboel producten als Nike, Bondrager (onderdeel van Trek), Agu en Shimano in een grote partij kunnen inkopen. Hier geldt het motto: op is op en weg is weg. Dat zijn eenmalige aanbiedingen; al deze producten gaan voor de helft weg. We kopen heel erg grootschalig in; daar ligt ook onze kracht. En we richten ons niet alleen op de fietsen, maar ook op bijvoorbeeld kleding, fietsbroeken, shirts, schoenen, helmen enzovoort. Bekijk onze website maar en kom dan naar onze winkel om onze uitstekende service te ervaren.’

Voor meer informatie: Mammoet Rijwielen, Stationsweg 36 Den Haag, T: 070 389 8964, W: www.mammoet.nl.