Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

27 januari 2012

Restaurant Buddhas heropent na grote verbouwing

LEIDEN – Drie weken lang was restaurant Buddhas dicht vanwege een grote verbouwing. De vele gasten die de afgelopen tijd smachtten naar de authentieke Thaise gerechten, kunnen echter sinds vrijdag 21 januari weer terecht bij hun favoriete restaurant. Met een compleet verfrist interieur is ook de inrichting van Buddhas helemaal bij de tijd.

Wat uiteraard niet verandert, is het professionele team dat bij Buddhas geheel ten dienste staat van de gasten, onder leiding van de in Leiden vermaarde chef-kok Ratana. De afgelopen weken heeft zij niet stil gezeten. Integendeel: speciaal voor de heropening heeft ze nieuwe gerechten samengesteld. Wat dacht u van een krokant gebakken dorado, met Thaise bleekselderij, veel knoflook, Spaanse peper en bosulen?

En voortaan kunnen de gasten genieten van de Buddhas Mix de Luxe; een ideaal aperitiefje om van te smullen. En dat kan dan uitstekend aan de fonkelnieuwe bar, die nu op een prominente locatie in Buddhas staat. Manager Maurits Schellekens is zeer trots op het eindresultaat: ‘Buddhas is weer helemaal bij de tijd. Kom langs en proef eens het Thais buffet, met maar liefst vier hoofdgerechten!’ En een Thais gerecht hoeft tegenwoordig helemaal niet meer ‘heet’ te zijn, informeert de manager: ‘Chef-kok Ratana kan de gerechten aanpassen aan de wensen van de klant.’

Wat onderscheidt Buddhas van andere restaurants? Schellekens weet daar wel het antwoord op. ‘Al onze gerechten worden a la minute vers gemaakt. We hebben een authentieke Thaise keuken en gebruiken uitsluitend ingrediënten uit Thailand zelf.

Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag. De openingstijden zijn vanaf 17:00 uur tot sluitingstijd. De keuken is geopend tot 22:00 uur. Voor meer informatie: Restaurant Buddhas, Botermarkt 20 te Leiden, T: 071 514 0047, W: www.buddhas.nl.