Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

04 januari 2012

Uittenbogaard sponsort 100.000 bollen

NOORDWIJKERHOUT – De nieuwe randweg is onlangs opgesierd met 100.000 narcissenbollen. Bloembollenkwekerij en -handelsbedrijf Jac. Uittenbogaard & Zonen b.v. sponsort deze fraaie actie om het honderdjarig bestaan van het bedrijf te vieren. Directeur Robbert Uittenbogaard plantte persoonlijk de eerste bollen, waarna de machines het werk overnamen. De komende lente kunnen alle toeristen en inwoners dus volop genieten van de schitterende kleurenpracht aan narcissen.

Jac. Uittenbogaard veredelt nieuwe tulpensoorten: jaarlijks worden circa vijftien nieuwe soorten gewonnen uit 60.000 nieuwe kruisingen. Op de 35 hectare grote kwekerij worden ongeveer zestig soorten tulpen, vijftien varianten narcissen tien soorten hyacinten geteeld. De directeur nam zelf het initiatief om de 100.000 bollen aan de gemeente te schenken: ‘Zo doen we niet alleen wat terug voor de gemeenschap, ook helpen we om de toeristen een fantastische tijd te geven!’