Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

30 november 2011

Holle Bolle Gijs

Heerlijk Betaalbaar Gezellig

LEIDEN – ‘Volg je passie’; dat is precies wat Gilbert Julien en zijn partner Linda Hoogervorst hebben gedaan. Het resultaat mag er wezen, want al meer dan een jaar genieten mensen uit Leiden en omgeving van het heerlijke eten en bijzonder gastvrije service in restaurant Holle Bolle Gijs.

Gezinnen, studenten, oudere echtparen en schouwburgbezoekers: iedereen weet Holle Bolle Gijs te vinden. Geen wonder, want met een vriendelijke bediening en zeer smakelijk eten tegen lage prijzen, is het goed toeven bij Holle Bolle Gijs. Zo krijgen studenten op vertoon van hun studentenpas iedere maandag en donderdag voor 12,50 een hoofdgerecht naar keuze met twee drankjes. Daarnaast neemt Holle Bolle Gijs deel aan het zgn. `Theatertafelen` waarbij Schouwburgbezoekers voorafgaand aan de voorstelling tegen 15% korting kunnen komen eten.

Alle andere etensgenieters kunnen kiezen voor een dagschotel van slechts 6,75 euro. Of ze selecteren de heerlijkste gerechten uit de menukaart, variërend van een beenhammetje, pangafilet of een salade met gamba’s. Speciaal voor de maand december biedt Holle Bolle Gijs voor €22,50 een viergangen wildmenu, bestaande uit een bospaddenstoelenbouillon, reepate met cumberlandsaus, hertenbiefstuk met rodewijnsaus en een huisgemaakt stoofpeertje met kaneelijs. Ook de vegetariër komt aan zijn trekken: een groentenloempia, vegetarische schnitzel of bospaddenpaddestoelen ravioli is immers niet te versmaden.

En wanneer u bij Holle Bolle Gijs naar binnen gaat, loopt u dan ook eens door naar achteren; daar wacht u een bijzondere verrassing. Een grote stijlvolle achterzaal die plaats biedt aan 80 eters of 150 borrelaars; ideaal voor (bruilofts)recepties of (afstudeer)borrels.

Voor meer informatie: Holle Bolle Gijs, Korte Mare 34, 2312 NN Leiden, T: 071 750 4160, W: www.hollebollegijs-leiden.nl.