Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

19 oktober 2011

Bloed en buikomvang meten

LEIDEN – Een goede gezondheid is het allerbelangrijkste in het leven. Daarom kan het geen kwaad om het eigen lichaam af en toe na te laten kijken. De eerste gelegenheid is tijdens de informatiedag ‘beweging, gezondheid en vitaliteit’ op zaterdag 5 november.

Die dag kan een kijkje achter de schermen genomen worden bij de SCAL Medische Diagnostiek en het Sport Medisch Centrum Leiden. Tijdens rondleidingen en presentaties krijgen bezoekers te horen wat de experts in het bloed kunnen zien. Experts praten over beweging en gezondheid en er zijn stands met informatie over bewegen met een chronische aandoening en gezonde voeding.

Alle bezoekers hebben ook de mogelijkheid om hun bloeddruk, bloedsuikerwaarde en cholesterol te meten. En met het bepalen van de buikomvang en de Body Mass Index (BMI) is direct duidelijk hoe het lichaam er qua gezondheid aan toe is. De open dag bij de SCAL (Rooseveltstraat 65 Leiden) vindt plaats op zaterdag 5 november, tussen 11:00 uur en 15:00 uur.