Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

13 oktober 2011

Oriëntaalse Tapas aanvulling op menukaart Woo Ping

LEIDEN – Al 57 jaar is het Chinees – Indisch Thais Restaurant Woo Ping gevestigd in de sleutelstad. En even zo lang staat het restaurant bekend om haar heerlijke maaltijden en uitstekende service. Naast de reguliere kaart, heeft Woo Ping nu echter iets nieuws, wat uniek is in Leiden en de wijde regio: Oriëntaalse Tapas.

‘Wij zijn een echte trendsetter en gaan met de tijd mee’, laat eigenaresse Sandra Hu weten. Ze legt uit: ‘Oriëntaalse Tapas zijn kleine gerechten uit de Chinese, Thaise en Indische keuken. Voor slechts 22,80 euro kunnen onze gasten onbeperkt genieten van de verschillende smaken. En als dessert krijgen ze nog ijs met slagroom cadeau ook.’ Vanzelfsprekend kunnen de Tapas ook los besteld worden.

De gasten die speciaal voor de Oriëntaalse Tapas komen, worden net als de overige bezoekers uitstekend geholpen door de medewerkers van Woo Ping. Op een kaart vult de etensgenieter in welke kleine gerechtjes gewenst zijn en het bestelde wordt keurig aan tafel gebracht. Er kan gekozen worden uit meer dan zeventig Oriëntaals Tapas, variërend van Pekingeend, tot ossenhaas of Thaise garnalen. Uiteraard komt ook de vegetarische gast ruimschoots aan haar of zijn trekken.

De Oriëntaalse Tapas staan bij Woo Ping nu al enkele maanden op de menukaart en ze zijn een groot succes. Hu vertelt waarom: ‘Deze Tapas zijn zowel voor- als hoofdgerechten in een kleinere vorm. We kwamen op het idee dankzij een van onze gaten, die regelmatig om een kleine portie vroeg, zodat we geen eten hoefden weg te gooien.’ Ze lacht: ‘Zo zie je maar: we luisteren altijd naar onze klanten!’

Ga dus binnenkort langs bij: Chinees – Indisch –Thais Restaurant Woo Ping, Diefsteeg 15, Leiden, T: 071 513 0373. Het restaurant heeft ook een afhaal- en brengservice, evenals een cateringservice om het eten bij bedrijven of huizen (vanaf 15 personen) te verzorgen via een lopend buffet.