Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

28 september 2011

Vis genieten bij ‘t Crabbetje

LEIDEN – Eén van de plekjes in Leiden waar het goed toeven is, is bij Visrestaurant ’t Crabbetje. Niet alleen wordt iedere gast verrast met de heerlijkste verse vis, ook de persoonlijke service is zoals u mag verwachten.

Lopend naar de ingang van het restaurant is de gast die ’t Crabbetje voor het eerst bezoekt in gespannen afwachting. ‘Hoe zou het daar binnen zijn?’ De binnenkomst is een aangename verrassing; een personeelslid staat klaar om de jas aan te nemen en de gast wordt begeleid naar een gereedstaande tafel. De gezellige bar in het restaurant zorgt voor een stuk sfeerverhoging en iedere bezoeker krijgt speciale aandacht van de medewerkers.

De naam van het restaurant geeft al aan waar het eten om draait: heerlijke verse vis. Tijdens het eten kan genoten worden van het uitzicht op de charmante open keuken. Heerlijk is de wetenschap dat een tafel ook de gehele avond voor dezelfde gasten zijn gereserveerd. ‘Wij werken niet met verschillende shifts per avond: uw tafel blijft uw tafel’, zo laat gastheer Jan-Hein weten.

Meer en meer vissoorten die op de menukaart staan, zijn volgens het MSC-keurmerk gevangen en het restaurant introduceert in 2012 zelfs een maandlang een met het MSC gevangen vissen dagmenu. Het is duidelijk; de toekomst van de visjes gaat ook Visrestaurant ’t Crabbetje aan het hart. Zondag 30 oktober organiseert ’t Crabbetje haar befaamde wijnproeverijen weer, hierbij genieten de deelnemers verschillende soorten wijnen, terwijl ondertussen amuses en een driegangen diner geserveerd wordt. Op de website vindt u hier meer informatie over.

Visrestaurant ‘t Crabbetje, St. Aagtenstraat 5, 2312 CA Leiden. T: 071 512 8846, W: www.crabbetje.nl. Reserveren wordt sterk geadviseerd, met name in het weekend. Openingstijden : dinsdag tot en met zondag van 18 :30 uur tot sluitingstijd.