Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

28 september 2011

Alfa Gyros heeft passie voor het vak én de klanten


LEIDEN – Alfa Gyros bestaat op 8 november precies een jaar en dat zal Leiden weten! De hele maand november kunnen alle klanten gebruik maken van een zeer speciale aanbieding: twee Pita Gyros voor de prijs van één! Het enige wat de klanten dan hoeven te doen is dit artikel mee te nemen naar Alfa Gyros, om vervolgens te genieten van de prima service en het uitstekende eten.

In 1995 kwam Ioannis (roepnaam: Janis) Papadimitriou naar Nederland met maar één wens: ooit wilde hij zijn eigen zaak hebben. Vijftien jaar lang heeft hij in het restaurantwezen gewerkt om zich de fijne kneepjes van het vak meester te maken en zijn eigen unieke stijl van koken te ontwikkelen. Vorig jaar was het dan eindelijk zo ver en kon Papadimitriou de deuren van zijn zaak Alfa Gyros openen. Hij heeft er geen moment spijt van gehad.

‘Ik ben een echte Griek, dus weet ik hoe het Griekse eten het beste bereid wordt. We maken alles zelf; van de gerechten tot aan de sauzen toe.’ Hij somt enkele van de specialiteiten op: ‘We hebben de lekkerste Tzatziki van eigen recept, of geniet van de Pita Gyros met dungesneden reepjes varkensvlees, tzatziki, uien en gemengde sla. Wat dacht u van de krokant gebakken Feta Saganaki of een heerlijke Mousaka?’

Wie het van tevoren aangeeft, kan zijn of haar gasten op een feestje verrassen met originele Griekse hapjes, gemaakt door Alfa Gyros. En dat wordt nog gratis thuisbezorgd ook! Deze gratis bezorgservice geldt overigens voor alle thuisbestellingen vanaf 8,50 euro. Wie de compleet nieuw opgebouwde en prachtig ingerichte zaak zelf wil bezoeken, kan vaak gebruik maken van speciale kortingen. Zoals studenten die in het bezit zijn van de Knaek kortingspas.

Het is duidelijk, er is geen reden te bedenken om niet naar Alfa Gyros te gaan. Papadimitriou besluit: ‘Probeer ons maar eens uit; we zullen u verrassen!’

Kom dus naar het Grieks Afhaal & Bezorgcentrum Alfa Gyros, Morsstraat 28 te Leiden. T: 071 513 7060, E: info@alfagyros.nl, W: www.alfagyros.nl. Openingstijden: Maandag – Zondag van 14:30 uur tot 22:00 uur.