Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 februari 2012

Livinmotion Pilates Studio

LEIDEN – Een gezond lichaam is onlosmakelijk verbonden met een gezonde geest. In deze tijd van ‘druk, druk, druk’ verslonzen mensen nog wel eens het belangrijkste bezit dat ze hebben; hun eigen lichaam. Stephan van der Kamp laat de mensen met zijn pilates studio Livinmotion terugkeren naar zichzelf: ‘In een uurtje breng je de geest in het lichaam en word je bewust van de kracht van je lichaam.’

Van der Kamp (46) is al jaren personal trainer en hij geeft les aan individuen en groepen tot tien personen. ‘Ik richt me op de True Pilates methode: dat is de originele Pilates, zoals de bedenker zelf het ook voor ogen had. Ik help de mensen met het uitvoeren van standaard oefeningen, die voor elke beoefenaar op maat gemaakt kan worden. Mensen met rug-, gewrichtsklachten of chronische aandoeningen kunnen hier baat bij hebben, maar ook topsporters die hun techniek willen verbeteren of minder blessuregevoelig willen zijn. Iedereen van veertien jaar en ouder heeft baat bij de True Pilates Methode’.

De personal trainer leert de mensen controle over hun lichaam te krijgen. ‘In een uurtje verbeter je je houding, bewustzijn, krachtcentrum en je hele lichaam. Het gaat erom dat je van top tot teen in balans bent. True Pilates is meer een mentale dan fysieke training: als je 55 minuten geconcentreerd bezig bent, denk je niet meer aan je dagelijkse beslommeringen. Je krijgt een betere concentratie en een beter inzicht hoe je iets met je lijf kunt bereiken. Zo wordt je mentaliteit ook getraind, komen je bovenkamer en je lijf met elkaar in contact en kom je goed in je vel te zitten.’


Voor meer informatie: Livinmotion Pilates Studio, Spoelstraat 1, 2312 MR Leiden. T: 06 5206 6146 of bekijk de website: www.livinmotion.nl.