Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 maart 2012

Kruyt IJzerwarenvakhandel

Touwbaan 1h, Bedrijventerrein Baanderij in Leiderdorp, T: 071 589 9203

Het vergde maanden aan voorbereiding en het voltallige personeel zette zich 100% in om de nieuwe vestiging van Kruyt IJzerwarenhandel aan de Touwbaan op tijd te openen. En het is gelukt! De vele bezoekers die nu al bij Kruyt naar binnen zijn gegaan, kunnen niet anders dan concluderen dat Kruyt een totaalassortiment aanbiedt, in combinatie met professioneel advies. Het is een volgende stap in het van oorsprong familiebedrijf dat al 122 jaar bestaat en zes vestigingen heeft.

Kruyt beschikt over een uiterst breed en diep assortiment. Naast alle A-merken hang- en sluitwerk, hand- en elektrisch gereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen, diverse bevestigingsmiddelen en andere productgroepen behoort ook een uitgebreid assortiment van hun huismerk (IVANA) tot het totale assortimentsaanbod.

Op het winkeloppervlak van circa 1.000 m2 ligt een grote verscheidenheid aan A-merken, zoals: Piet Boon, Necosteel, Secu en Milwaukee. Vertegenwoordiger Ben van den Kommer en Hoofd Verkoop Binnendienst Marcel Candido informeren: ‘We leveren veel aan bedrijven, maar ook particulieren zijn van harte welkom. We hebben de grootste Festool ‘Shop in shop’ van Nederland. Festool is het hoogwaardige gereedschapsmerk voor interieur- en precisiebouw.’

Ook op andere vlakken onderscheidt Kruyt zich. Zo heeft het bedrijf 9.600 verschillende artikelen op voorraad en krijgt het personeel regelmatig meerdaagse trainingen om hun kennis bij te houden. Sinds kort organiseert Kruyt ook inloopspreekuren voor professionals die hun vragen direct aan een Festool-medewerker kunnen stellen.

Heel bijzonder is de domoticaruimte, waar alle mogelijke elektronisch gestuurde deuroplossingen worden gepresenteerd. Van deuren met een DIN-slot tot een toegangspoort die alleen open kan met een vingerafdruk. Ter ere van de opening organiseert Kruyt in april of mei een open dag, waarbij mensen kunnen genieten van speciale voordeelacties. Het publiek krijgt dan een kijkje achter de schermen. Bovendien kan die dag het Kruyt-museum bezocht worden.

www.kruytbv.nl.