Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 maart 2012

Pizzeria Piccolino in Leiden

Noordeinde 30, Leiden. T: 071 513 2850

Pizzeria Piccolino bestaat alweer vier jaar en sinds juli 2011 staat eigenaar / chef-kok Hasan aan het roer. Voor hem is het beheren van een eigen zaak een lang gekoesterde wens die is uitgekomen. En zijn klanten merken dat, want bijna nergens worden de gasten zo verwend als bij Pizzeria Piccolino.

En dat komt niet alleen doordat Hasan Argun al 26 jaar ervaring heeft als pizzabakker. Door de familiaire manier waarop hij met zijn gasten omgaat, is het voor hen altijd een feest om bij Piccolino te komen eten. Extra champignons of ham op de Pizza Inferno of de Quatro Stagioni? Het is geen probleem; Hasan maakt alleen die pizza’s die de klant het lekkerst vindt.

Sinds kort heeft Piccolino het maandagmenu. Hasan vertelt: ‘Dat bestaat uit soep of salade, een pizza of pasta en vervolgens een kopje koffie / cappuccino of thee toe. En dat voor slechts 12,50 euro!’ Het restaurant heeft 45 zitplaatsen en is een ideale locatie om feestjes en verjaardagspartijtjes te houden. Het parkeren is ook geen probleem, omdat Piccolino zowel dicht bij het centrum als bij de uitgebreide parkeerlocaties aan de Haagweg gevestigd is.

Hasan tipt: ‘Naast heerlijke pizza kan ik ook heel smakelijke pasta- en vleesgerechten voor u klaarmaken. Dat kunt u combineren met onze smakelijke huiswijn, die speciaal voor Piccolino is geïmporteerd. Uit Italië, natuurlijk!’ Piccolino heeft ook een afhaal- en bezorgservice voor inwoners van Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Stevenshof.

En wat is nu het geheim van een goede pizza? Hasan lacht, kijkt om zich heen en tipt: ‘De bodem! Die moet niet alleen dun zijn, maar ook heerlijk krokant en knapperig.’ Nu is er een speciale actie: alle afhaalpizza’s en –pasta’s kosten slechts 7 euro. Het is duidelijk: voor het beste pizza-, pasta- of vleesgerecht is Pizzeria Piccolino het juiste adres!

W: www.pizzeriapiccolino.nl.