Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

06 juni 2012

Oriëntaalse Tapas bij Woo Ping

Chinees – Indisch –Thais Restaurant Woo Ping

Diefsteeg 15, Leiden, T: 071 513 0373

LEIDEN – De Oriëntaalse Tapas van Chinees – Indisch Thais Restaurant Woo Ping zijn een doorslaand succes. Niet alleen uit Leiden, maar vanuit de wijde regio komen de gasten speciaal voor deze Oosterse delicatesse naar het gerenommeerde restaurant.

Hele generaties van de familie Hu bedienen al ruim 58 jaar hun gasten in Woo Ping. Dat is een van de redenen waarom het restaurant een begrip is in heel culinair Leiden. Het geheim van dit succes? ‘Luisteren naar de klanten’, aldus eigenaresse Sandra Hu. ‘Dat is ook precies de reden waarom we de Oriëntaalse Tapas hebben geïntroduceerd. ‘Deze Tapas zijn zowel voor- als hoofdgerechten in een kleinere vorm. We kwamen op het idee dankzij een van onze gasten, die regelmatig om een kleine portie vroeg. Hij deed dit verzoek omdat hij het zonde vond om niet genuttigd eten weg te moeten gooien.’

Hierop bedacht het professionele team dat het een goed idee zou zijn om de gasten Oriëntaalse Tapas te serveren. Juist door de omvang van deze Oriëntaalse Tapas kunnen de etensgenieters in aanraking komen met meerdere gerechten en verschillende smaken. ‘Met recht dus een lust voor de smaakpapillen!’ lacht Hu. Oriëntaalse Tapas zijn kleine gerechten uit de Chinese, Thaise en Indische keuken. Voor slechts 22,80 euro kunnen onze gasten onbeperkt genieten van de verschillende smaken. En als dessert krijgen ze nog ijs met slagroom cadeau ook.

Maar Woo Ping biedt nog veel meer op culinair gebied; de gasten kunnen kiezen uit een keur aan bereidingsstijlen: Oosters, Chinees, Surinaams en Indonesisch. Maar ook kan een menu besteld worden dat van de grill komt, vegetarisch is of steak- of vis-gedomineerd.

Het restaurant heeft ook een afhaal- en brengservice, evenals een cateringservice om het eten bij bedrijven of huizen (vanaf 15 personen) te verzorgen via een lopend buffet. Voor meer informatie: http://www.wooping-leiden.nl/.