Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

23 juni 2012

Voor iedereen een boot

LEIDEN – Algemeen bekend is, dat Leiden in het groene hart ligt, maar veel minder mensen realiseren zich dat deze regio het centrum is van de blauwe aders; de kanalen en plassen die door de landschappen stromen. Kortom; als je geen boot hebt, hoor je er niet bij. En dan is het fijn te beseffen dat Roomburgh Watersport er is.

Dit familiebedrijf houdt zich al 64 jaar bezig met de verkoop, stalling en het onderhoud van boten en watersportgerelateerde artikelen. Bij Roomburgh Watersport kunnen de mensen terecht voor onder meer alle soorten boten die op een trailer achter de auto passen; van consoles tot sloepen. Eigenaar Sjaak van Dijk heeft hart voor de zaak en zorgt ervoor dat zijn personeel de beste opleidingen krijgen om de klanten van het juiste advies te kunnen dienen.

Van Dijk vertelt: ‘Veel boten zijn in prijs gedaald; hierdoor is het veel drukker geworden. Tegenwoordig kunnen ook mensen met een wat smallere portemonnee de koning te rijk zijn op het water. Wij bieden complete vaarklare sloepen van 4,5 meter al aan vanaf 7.000 euro.

Roomburgh Watersport is niet alleen de oudste dealer van Suzuki, ook kunnen de klanten er terecht voor boten en accessoires van Lakeborn en Liberty. Van Dijk: ‘De boten van Lakeborn laten we in Polen maken, waarbij we zorgen voor een hoge kwaliteit en functionaliteit. Bovendien zijn de boten afgestemd op de wensen van de klant.’

Daarnaast biedt Roomburgh Watersport occasionsloepen aan. En het gespecialiseerde personeel verzorgt een ‘APK-beurt’ voor iedere boot die het pand uitgaat. De motor krijgt een fikse doorsmeerbeurt, de romp wordt opgepoetst en de sloep wordt vaarklaar gemaakt. Het is dan ook niet vreemd dat Roomburgh Watersport bekend is in heel Nederland. Van Dijk tipt: ‘De komende week hebben we het nieuwste model van Liberty binnen: de 565 Tender, met een prachtige ronde achterkant. De motor hangt in de bun en deze Liberty heeft echt een heel gaaf design!’

Voor meer informatie: Roomburgh Watersport, Harteveltweg 2e, Leiden. T: 071 541 1906, W: www.roomburghboten.nl.