Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

06 juni 2012

Het nieuwe schooljaar komt eraan!


Winkel van de Maand

Bruna, Vijf Meiplein 39, Leiden, T: 071 576 2228

LEIDEN – Als (kersverse) middelbare scholier wil je natuurlijk geen flater slaan, waar het gaat om de spullen die je mee neemt naar school. Ook moeten al jou benodigdheden juist aangeven hoe uniek je zelf bent. Daarom is het van het grootste belang om bij de juiste boekhandel langs te gaan: Bruna Beunk. Deze boekhandel heeft de meest uitgebreide collectie van allerhande schoolspullen.

Eigenaar Edwin Beunk informeert waarom het voor scholieren nu anders is dan voor hun ouders ‘vroeger’. ‘Tegenwoordig heb je meer dan driehonderd verschillende soorten agenda’s, die allemaal variëren in smaak en stijlen. De jeugd is tegenwoordig veel diverser en wil uiting geven aan de eigen individualiteit. Natuurlijk blijven agenda’s van voetbalclubs als Ajax en Feyenoord populair, maar heel belangrijk bij de aanschaf van agenda’s is voor de leerlingen in met name de onderbouw de uitstraling.’ Een populaire trend is tegenwoordig de ‘Do it yourself agenda’s’: leerlingen kunnen die zelf oppimpen met stickers en andere attributen.

Wie naar de middelbare school gaat, ontkomt er niet aan: het kaften. Tot voor kort stond dat gegarandeerd voor urenlang frustrerend werk. Maar Bruna Beuk heeft een sublieme oplossing: rekbare kaften. Dat zijn linnen kaften met erin een elastiek, die zomaar om het boek getrokken kan worden. Deze rekbare kaften zijn niet alleen verkrijgbaar in effen blauwe en zwarte kleuren, maar ook in fantasieprint of met merken als Convers.

Multomappen blijven nodig op de middelbare school, maar groeiend in populariteit zijn ringmappen met daarin papier en tapjes. Jongeren kunnen hun uniekheid ook bij de multomappen tentoonspreiden. Bij Bruna Beunk zijn exemplaren verkrijgbaar met voetbalclubs, Fashion (voor meisjes) en Street (voor jongens).

De komende weken is de halve winkel ingericht met schoolspullen. Bruna Beunk heeft een speciale aanbieding: Bij iedere 5 euro aan schoolspullen geeft Bruna een stickervel met een unieke code weg. Met tien codes kan je je eigen uniek kaftpapier maken met je sociale mediavrienden erop.