Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

06 juni 2012

Aspergetijd bij Asian Palace

Restaurant Asian Palace

Steenstraat 55 in Leiden, T: 071 513 1851 of 071 512 5071

LEIDEN – Al meer dan twintig jaar is restaurant Asian Palace in begrip voor iedere Leidenaar. Ook uit de wijde omgeving komen genieters van de Oosterse keuken naar dit vermaarde restaurant. Asian Palace is qua kwaliteit het eerste Chinese restaurant in de stad, zo laat eigenaar Hu weten.

Een nieuwe ontwikkeling is, dat Asian Palace niet alleen heerlijke sushi maakt voor de gasten in het restaurant, maar de sushi die iedere dag vers gemaakt wordt, kan ook bij de mensen thuis bezorgd worden. Bij Asian Palace kan dus genoten worden van specialiteiten uit China, Japan, Thailand en Indonesië. Hu, die op vele wereldkampioenschappen koken bij de top hoort, vertelt enthousiast verder: ‘We bieden ook arrangementen voor bedrijven en voor groepen. Of het nu gaat om feestjes, borrels bruiloften of recepties. We geven de gasten ook de mogelijkheid om het Japanse restaurantdeel af te huren.’

Vanuit culinair oogpunt gezien, is het hoogtepunt van het jaar weer aangebroken: het is aspergetijd! Deze groentenspecialiteit wordt ook wel het ‘witte goud’ genoemd; lekker zacht van smaak en met de juiste saus en bijgerechten een echt voorjaarsdiner dat bij Asian Palace genoten kan worden. Het aspergeseizoen start traditiegetouw op de tweede donderdag van april en eindigt op 24 juni. En de liefhebbers hebben mazzel, want Asian Palace heeft nu een aspergemenu voor slechts 39,50 euro per persoon. Daarnaast biedt het restaurant een speciaal op deze periode afgestemd wijnarrangement voor 49,50 euro.

En wat dacht u van de ‘All you can eat sushi’, waarbij dagelijks vanaf 13:00 uur gekozen kan worden uit meer dan vijftig soorten sushigerechtjes. Hu: ‘En met catering aan huis of bij het bedrijf, maar ook het volledig verzorgen van bedrijfsuitjes in ons restaurant moet u dus echt bij ons zijn.’ Voor meer informatie: www.asianpalace-leiden.nl.